Centura de siguranță a elitelor

294.1La ştiri (BBC): „Documentele Pandora este o scurgere de informaţii de aproape 12 milioane de documente care dezvăluie bogăție ascunsă, evaziune fiscală și, în unele cazuri, spălarea banilor de către unii dintre cei bogați și puternici ai lumii”.

Comentariu: În același timp, în viața lor politică de zi cu zi sau obișnuită, acești oameni se comportă ca și cum le-ar păsa de bunăstarea oamenilor. Dar, de fapt, fură și duc totul în spaţii offshore.

Răspunsul meu: Este firesc. Și asta există peste tot. Prin urmare, nu are rost să aștepți ca ei să nu se mai gândească la ei înșiși.

Nu este atât de simplu. Elitele și-au construit o centură de siguranță foarte serioasă în jurul lor. Prin urmare, nimeni nu se așteaptă să se întâmple ceva. În plus, ei înșiși au grijă unul de celălalt și se informează reciproc dacă unul dintre ei ajunge să cunoască ceva.

De fapt, ei nu sunt în război unul cu celălalt. Chiar și elitele țărilor ostile între ele se informează reciproc despre ceea ce îi poate zgudui oriunde, în orice loc posibil. Poate fi în Israel, în Emirate, în Iran, oriunde, și funcționează mai presus de toate acordurile și conexiunile despre care știm.

Întrebare: Adică este un fel de elită internațională care înțelege pericolul ca masele să scape de sub control și încearcă, în ciuda contradicțiilor dintre ei, să păstreze această piramidă? Ne întoarcem la piramida în care masele principale nu pot trăi fără vârf, dar nici vârful nu poate trăi fără masele principale?

Răspuns: Da. Dar nu ar trebui ca oamenii din diferite țări ale lumii să fie preocupați măcar de păstrarea a ceea ce au? Dacă nu îmbunătățim, atunci măcar să păstrăm? În caz contrar, lumea poate intra într-o stare de dezechilibru atât de amenințător, încât este mai bine pentru noi să lăsăm totul așa cum este.

Din KabTV “Conversaţii” 11/1/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: