Cerere pentru viitor

Întrebare: Cum pot să cer corect? Este o acțiune practică?

Răspuns: Cererea corectă nu înseamnă cuvintele pe care le spun. Să ceri corect înseamnă să creezi în tine o imagine a cererii corecte, adică starea în care sunt acum și starea în care aș dori să fiu.

Diferența dintre aceste două stări este cererea mea. Cer o schimbare în mine, pentru ca astfel să trec de la starea prezentă, la una viitoare.

Întrebare: Cum să cer pentru mine? Acesta nu este egoism? În fapt, Cabala vorbește despre acest fel de cereri, fiindcă întreaga lume este în interiorul meu. Dacă mă schimb eu, schimb lumea?

Așa cum am învățat la „Percepția realității”, tot ceea ce simt în afara mea, este o proiecție a ceea ce descriu în mine. În afara mea există doar Lumina Superioară, pe care îmi proiectez calitățile mele interioare.

De aceea, toată lumea și natura minerală, vegetală și animală, cât și întregul univers, în general, sunt o proiecție a calităților mele interioare. Prima, a doua, a treia și a patra fază din interiorul meu sunt proiecții pe Lumina Albă și asta este ceea ce eu numesc „această lume”. De aceea, cer corectarea mea și, astfel, corectez lumea.

Din Lecția în limba rusă din 4/11/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: