Cererea este întotdeauna aceeași!

236.01Întrebare: Îi cerem Creatorului lucruri diferite de fiecare dată sau ar trebui să ajungem în cele din urmă la o singură formulă universală?

Răspuns: Practic, cererea noastră este întotdeauna aceeași. Dar din moment ce vine din condiții noi pentru că dorința și intenția noastră se schimbă de fiecare dată, ni se pare că ne aflăm tot timpul în circumstanțe diferite. Cu toate acestea, cererea rămâne mereu aceeași: să ne unim. Și rezultatul său ar trebui să fie același.

De fapt, înțelepciunea Cabalei este o înțelepciune foarte simplă; nu este nimic complicat în asta. Există creația, Creatorul și o metodă de a-i apropia unul de celălalt. Dar din moment ce participăm la asta cu sentimentele și intențiile noastre, în noi se joacă tragedii întregi. Deci, nu va fi ușor. Aceasta este frumusețea dezvoltării spirituale.

Întrebare: Trebuie să fim în permanență într-o astfel de legătură cu prietenii și să căutăm constant această formulă?

Răspuns: În mod constant. Vorbim despre asta tot timpul și acționăm în baza ei.

Comentariu: Dar unii dintre prieteni se desprind periodic de conexiune.

Răspunsul meu: Trebuie să vă asigurați că nu cad. Țineți-i tot timpul și începeți de fiecare dată cu un apel nominal: cine este prezent, cine nu este prezent, de ce nu și așa mai departe. Viitorul tău spiritual depinde de asta.

Întrebare: Este aceasta rugăciunea perfectă chiar și fără participarea lor?

Răspuns: Nu vei putea face nimic fără ele. Prin urmare, chiar și egoist, ar trebui să ai grijă de participarea lor pentru avansarea ta.

Din  Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/9/22, “Cerem Creatorului să umple spațiu dintre noi” Lecția 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: