Cereti Asta Pentru Toti

Intrebare: Am primit o scrisoare de la un prieten dintr-un cartier din Tel Aviv care ia parte la lupta pentru scaderea preturilor caselor. El scrie, “Nu studiez Cabala, insa ne-am lamurit ca am incercat orice si intelegem ca trebuie sa ne unim si sa ne consolidam pozitia.” Ei stau acum si scriu o declaratie, insa nu stiu cum sa o faca acceptabila tuturor. Ei au auzit despre solutiile practice ale Cabalei. Ce le putem oferi?

Raspuns: Exista o notiune denumita “rugaciunea celor multi.” Ei ar trebui sa ceara in numele tuturor, inclusiv al lor. Daca actioneaza astfel, vor avea succes. Aceasta este forma corecta de unificare. Si daca nu fac asta, nimic nu va merge.

Astazi forta intreaga guverneaza deja in lume si devine revelata tot timpul  si din ce in ce mai mult, si toate sistemele trec la acest nou regim de lucru.

Pe langa asta, as vrea sa recomand ca ei sa citeasca in timpul lor liber cel putin o parte din cartile noastre. Noi nu le putem inmana materialele noastre pentru ca oamenii ar putea suspecta ca facem asta din motive egoiste. Insa daca ei doresc, am fi fericiti sa le dam orice materiale, si citindu-le ei vor intelege ce vrem sa spunem si cum ar trebui sa actioneze. Asta le va asigura asistenta fortei superioare, si apoi ei vor vedea cu proprii lor ochi cum le creste puterea si succesul.

Acest lucru se va intampla in realitate. Sa il incercati.

Din partea 5 Lectia Zilnica de Cabala 7/27/11, “Pacea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: