Cereți Creatorului să strălucească asupra noastră

934Întrebare: Să presupunem că ne ridicăm deasupra conflictelor și diferențelor dintre noi în grupul de zece pentru a ne uni. Când se va întâmpla conexiunea noastră directă și înțelegerea „Prefeței înțelepciunii Cabala”?

Răspuns: Când îi cereți Creatorului să înceapă să strălucească asupra voastră. Doar atunci. Este nevoie de mult timp. Totul depinde de efortul comun.

Dacă depuneți eforturi comune, puteți urca foarte repede, la fel ca lansarea unei rachete. Există siguranța de pornire care ridică racheta deasupra solului la o anumită înălțime, apoi motorul rachetei pornește și racheta își continuă zborul.

Este posibilă aprinderea rapidă a acestei siguranțe și ridicarea deasupra egoului vostru. Acolo, utilajul este pornit și mergeți înainte.

Întrebare: Să presupunem că deja m-am ridicat deasupra mea, m-am conectat cu prietenii și acum nu cer ca El să strălucească asupra mea. Ce înseamnă să-l implor pe Creator să strălucească asupra mea?

Răspuns: Ești deja într-o stare în care nimeni nu se diferențiază de prieteni? V-ați înălțat deja deasupra nivelului ego-ului pe care îl aveți acum? Sunteți conectați intern, astfel încât să vă simțiți ca un întreg? Simțiți același nivel general de unitate internă pe care nu l-ați mai simțit înainte? Acesta apare doar ca urmare a conexiunii dintre voi.

Adică, în măsura în care fiecare s-a anulat pe sine, toate părțile individuale anulate se conectează ca una singură, iar rezultatul este anularea comună. Acest lucru se numește ridicarea deasupra ta. În această parte comună operează Creatorul. Vă puteți conecta la Creator, Creatorul se conectează la voi și începe să lucreze.

Ați simțit această parte comună între voi pe care fiecare a extras-o aparent din el însuși și a conectat-o cu ceilalți? Renunț la asta, vreau să exist în aceasta, să mă detașez de „eu” -ul meu, să fiu în acea parte extrasă din mine și vreau să mă conectez cu ceilalți în ea. Simțiți această stare?

Simțiți cum se conectează aceste părți într-o singură parte comună și cum doriți să simțiți Creatorul în acea parte comună care a fost extrasă de la toată lumea? Vreți să vă dăruiți unul altuia, să vă conectați pentru a dărui Creatorului și pentru a-L simți? Trebuie să cultivați toate aceste experiențe și să le discutați în permanență, să lucrați la ele și să le simțiți. În cele din urmă, veți trece prin asta.

KabTV „Fundamentele Cabalei” 04/04/2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: