Cereți și primiți!

544Încercările de unire efectuate într-un grup sunt întotdeauna noi. Ca și în cazul unui copil care greșește în mod constant, până la urmă, el ia o decizie și își atinge obiectivul. Dar pe calea spirituală, vedem că nu suntem capabili să atingem scopul spiritual; trebuie să primim putere și explicații, ajutor și sprijin de sus. Dar aceasta este deja o decizie. Și apoi cerem și primim.

De unde poate o persoană din lumea noastră să înțeleagă metodologia, cunoștințele și puterea? La urma urmei, totul aparține nivelului spiritual, dimensiunii viitoare! Este chiar deasupra capului său: gânduri, decizii și înțelegere a naturii absolut diferite, creiere complet diferite. Ele funcționează după un principiu diferit.

În lumea noastră, există dispozitive electronice care nu sunt compatibile între ele și trebuie să creăm o comutație între ele, să construim întregi sisteme comutabile.

Iar în spiritualitate aceasta nici măcar nu există. Există aici un salt cuantic calitativ. Trebuie să obținem o porție suplimentară de lumină pentru a ajunge la nivelul următor.

Comentariu: Aţi explicat odată că nu este nevoie de eroism aici. Nu trebuie să ne străduim să reușim, deoarece Creatorul vindecă doar inimile zdrobite.

Răspunsul meu: Este nevoie să reușim să înțelegem că avem nevoie de o porțiune de lumină de sus care să ne ofere calități absolut noi.

KabTV „Am primit un apel. Motivul eșecurilor în grup” 28.01.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: