Cheia care deblochează intrarea către Creator

947Ce este în munca spirituală, această îngustă gaură de cheie în care trebuie introdusă o cheie?

Definiția „îngustă” înseamnă o lipsă de Hasadim (milă). Dacă am reușit să compensez această lipsă, atunci sunt gata să deblochez acest lacăt.

Întreaga cale din fața noastră este un lacăt. La fiecare pas trebuie să-i potrivim o anumită cheie, calitatea dăruirii, pentru a dezvălui din ce în ce mai mult și, astfel, să ne îndreptăm spre scop.

La fiecare etapă dezvăluim din ce în ce mai mult și manifestăm o calitate crescândă a dăruirii în noi înșine și astfel ne apropiem de Creator. Și pentru asta trebuie să găsim cheia care se potrivește exact cu lacătul.

Lacătul care ascunde calitatea dăruirii de noi este un grup, iar cheia este relația din acest grup, conexiunea și iubirea dintre prieteni. O persoană ar trebui să se deconecteze de ea însăși și să se agaţe de zece prieteni. Zece pentru mine este un Kli spiritual. Dacă mă reformez corect pentru a intra în acest Kli, voi deschide lacătul cu o cheie și voi ajunge la Creator.

Trebuie să găsesc cheia, să o studiez, să încerc să o adaptez la încuietoare și să aflu cum să introduc cheia în gaura cheii și cum să o rotesc. Când am puterea să întorc cheia în broască, o pot descuia.

Nu uitați că atunci când introduceți cheia în încuietoare, trebuie să păstrați o conexiune foarte puternică cu prietenii voştri. Dacă mă conectez cu prietenii mei și mă anulez din ce în ce mai mult, atunci în cele din urmă voi putea introduce cheia în gaura cheii pentru a fi gata să o rotesc.

Dar pentru a întoarce cheia în broască, trebuie să mă întorc către Creator și să-I cer puterea de a deschide acest lacăt.

Există trei etape de lucru: ajustați-vă la lacăt ca o cheie potrivită, apoi introduceți cheia și în final deblocați lacătul.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 1/1/23Zohar pentru toţi “Introducere la Cartea Zohar,” “Lacătul şi cheia”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: