Chinezii au avut dreptate

507.05La ştiri (NPR): „Guvernul Chinei a interzis bărbații efeminați la televizor și le-a spus radiodifuzorilor joi să promoveze „cultura revoluționară”, extinzând o campanie de întărire a controlului asupra afacerilor și societății și de a impune moralitatea oficială.

„Președintele Xi Jinping a cerut o „întinerire națională”, cu un control mai strict al Partidului Comunist asupra afacerilor, educației, culturii și religiei. Companiile și publicul sunt sub presiune din ce în ce mai mare pentru a se alinia cu viziunea sa pentru o Chină mai puternică și o societate mai sănătoasă. …

„Radiodifuzorii ar trebui să evite promovarea „celebrităților vulgare de pe internet” și admirația față de bogăție și celebritate, a spus autoritatea de reglementare. În schimb, programele ar trebui „să promoveze în mod viguros cultura tradițională chineză excelentă, cultura revoluționară și cultura socialistă avansată”.

Răspunsul meu: Sunt de acord cu ei. Am început brusc să credem că totul este posibil pentru o persoană, că el sau ea se află la un nivel atât de spiritual încât poate percepe totul despre sine corect, că știe ce este bine și ce este rău. Și e bine că îmi arată răul ca să mă pot îndepărta și mai mult de el.

Totul este greșit! O persoană va percepe și va absorbi totul! Și desigur, va percepe mai mult răul decât binele. Prin urmare, chinezii au dreptate, nu va ieși nimic bun din asta. Interzice! Este ca la copii. Îi oferim copilului doar ceea ce îi poate aduce beneficii dezvoltării și nu tot ceea ce îşi doresc.

Comentariu: În principiu, această filozofie este specifică oamenilor de artă. Cunosc regizori care spun: „Eu arăt lucruri rele pentru ca o persoană să fie îngrozită și să nu meargă acolo. Vreau să arăt lucruri rele și înfricoșătoare!”

Răspunsul meu: Aș fi trimis acest regizor undeva pentru corectare.

Trebuie să arătăm unei persoane ceva care poate fi folosit cu absolută exactitate de către el pentru ridicarea sa spirituală, astfel încât să crească în el un Adam (Om) și nu un animal.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 6/30/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: