Cinci Pasi Pentru A Iesi Din Criza

Intrebare: Am o intrebare despre gradele superioare si cele inferioare. Ce inseamna ca in starea noastra sa luam o dorinta de la cel inferior? Ce pot face cu asta, si unde o pot directiona? Cum pot lua aceasta dorinta mai repede si sa avansez fara intarziere?

Raspuns: Intr-adevar, noi ne aflam intre lumea de sus si umanitate. Daca vrem sa luam dorintele de la toata umanitatea pentru a-i ridica si a primi de sus Lumina de Deasupra si sa o aducem jos, atunci aceasta schema va functiona. Pentru a face asta, noi trebuie sa diseminam intregului public cunoasterea referitoare la solutia crizei noastre datorita careia umanitatea incepe sa sufere. Ne confruntam cu multe probleme.

Prin urmare, trebuie sa parcurgem urmatorii pasi: 1). Trebuie sa dam umanitatii informatii despre criza, faptul ca aceasta are un scop in sine si nu este intamplatoare. 2). Pentru a ne ridica, trebuie sa obtinem de la umanitate dorinta ei de inaltare, pentru a iesi din criza. 3). Trebuie sa ne ridicam aceste dorinte pentru a le realiza in noi insine. 4). Sa primim umplerea in totalitate, si 5) si sa o transmitem in jos. Astfel, lucram; cei de sus si cei de jos.

Din lectia 6 de la Congresul de la Moscova 6/12/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: