Cine a dat autoritate evreilor

294.2Comentariu: Ar (așa își abrevierează numele) vă scrie: „Vă ascult în mod constant videoclipurile. Spuneţi-mi vă rog, de ce spuneţi mereu că doar evreii vor schimba lumea? De ce să-ți asumi o responsabilitate atât de mare asupra ta și asupra națiunii? Cine v-a dat o asemenea autoritate? Să nu-mi spuneţi că este scris în Biblie. Răspundeţi-mi la întrebare, profesore.”

Se pare că este un student începător dintre noi și nu înțelege de ce numai evreilor li se încredințează o asemenea responsabilitate.

Răspunsul meu: Pentru că metoda de corectare a lumii care se numește „Cabala”, se găsește tocmai printre evrei și le-a fost dată cu mii de ani în urmă.

Comentariu: Dar prin evidențierea poporului noștru, provocăm multă rezistență.

Răspunsul meu: Înțeleg acest lucru, dar este mai bine atunci când înțelegi că acesta este adevărul și că ești urât pentru asta. Conform acestui adevăr, trebuie să dezvălui lumii metoda de corectare și de aceea umanitatea te urăște.

Adică accept această provocare și spun: „Da, ai dreptate, problema este la noi; noi suntem de vină. Dar dacă mă ucizi nu îți va fi mai ușor. Este mai bine să ascultăm și să ne gândim cum putem folosi cu adevărat acest adevăr etern.”

Comentariu: Dar se pare că nu există prea multe dovezi în acest sens.

Răspunsul meu: Va exista o dovadă dacă împlinim ceea ce este indicat.

Comentariu: Deci spuneţi, până acum să spunem, sunt doar cuvinte. Pentru mulți oameni sunt cuvinte.

Răspunsul meu: Desigur. Dar pe de altă parte, ei pot spune: „Deci, de aceea îi urâm cu adevărat! Înseamnă că îi urâm corect.”

Întrebare: Ce se întâmplă dacă o persoană nu găsește ura în sine? Un număr mare de oameni nu găsesc în ei înșiși ura față de evrei. Parcă le spunem necontenit: „Urăște evreii! Ei ne urăsc!” Dar ei nu simt asta.

Răspuns: Atunci vino între noi toți; o vom face împreună! Să corectăm lumea împreună.

Comentariu: Pe scurt, este un cerc vicios. Există tot timpul un număr mare de comentarii la videoclipurile dvs.. Și toate sunt îndreptate în direcția poporului ales: „Ce spuneţi despre dvs. înşivă? Cine v-a dat dreptul? De ce sunteţi atât de sigur de asta?”

Răspunsul meu: Ei înșiși o spun! La urma urmei, întreaga umanitate are încă niște opinii, atitudini, suspiciuni, pretenții speciale și așa mai departe cu privire la evrei. Vreau doar să arăt această problemă în mod normal și să dezvălui care este problema. Această problemă este veche de mii de ani. Ajunge cu ascunderea sau negarea ei!

Întrebare: Care ar trebui să fie acțiunile unei persoane care nu este evreu? Și cine ar vrea să vă audă?

Răspuns: O persoană trebuie doar să audă ceea ce spun.

Întrebare: Atribuiți vreo acțiune specifică unui evreu?

Răspuns: Da. Un evreu trebuie să afle de ce este special. Apoi în conformitate cu aceasta să dezvăluie această particularitate tuturor națiunilor lumii. Și împreună cu ei, cu toate națiunile lumii, să trecem la schimbarea umanității, a naturii și a tot ceea ce există.

Întrebare: De la ce la ce?

Răspuns:: De la egoismul absolut al umanității la a face acțiunea opusă — o conexiune. Aceasta este exact responsabilitatea evreilor. Toate popoarele lumii trebuie să asculte ce spun evreii; poate chiar spun ceva considerabil. Aceasta poate fi salvarea noastră.

Comentariu: Dar doar unii evrei spun asta. Majoritatea evreilor nu spun deloc ceea ce spuneţi dvs..

Răspunsul meu: Ei nu știu și nu înțeleg, la fel ca națiunile lumii, că au responsabilitatea să vină ei înşişi la conexiune și să aducă lumea la asta.

Oamenii o vor auzi oricum.

Întrebare: Ce speranță aveţi? Repetați asta tot timpul.

Răspuns: Speranța mea se bazează pe faptul că lumea nu se va sfârși chiar așa și nu va intra într-o altă stare. În cele din urmă, va forța toate națiunile lumii, inclusiv pe evrei, să se gândească la ce este corectarea lumii, la ce trebuie să facem cu adevărat și la ce trebuie să ajungem noi toţi și în primul rând evreii.

Acest lucru nu este ușor. Dar timpul trece.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 8/18/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: