Cine cauzeazǎ toate problemele?

Întrebare: Diferite părți ale unui mecanism general pot provoca leziuni diferite atunci când acestea nu funcționează corect. Ce piese sunt critice pentru societate?

Rǎspuns: Abordarea este simplǎ: Eu sunt partea critică, deoarece toate celelalte sunt absolut corectate. Nu este nimic la care sǎ ne gândim – numai cu acest punct de vedere puteţi vedea imaginea corectă.

Sistemul general funcţioneazǎ; are tot ce este necesar și merge în direcția cea bună. Cu toate acestea, „toată lumea judecǎ în conformitate cu propriile defecte” și, ca rezultat, vǎd o lume necorectată. Și eu o văd nu numai la televizor, ci şi în sentimentele mele: Salariul nu este de ajuns, există o descoperire în contul bancar, sănătatea se deteriorează, relațiile cu oamenii se înrǎutǎţesc, aparatele de acasǎ se defecteazǎ …. Pe scurt, simt că sunt într-o lume distrusǎ.

Trebuie să-mi spun în sinea mea: „Totul este pentru că „mǎ învârt ” incorect, ceea ce înseamnă că interacționez în mod incorect cu alte „roţi dinţate”. Problema nu este în politicieni și magnați, ci numai în mine ” Nu are niciun sens cǎutarea altor probleme în sistem şi încercarea de a repara dorinţele şi proprietǎţile altor oameni. Totul este perfect. Problema este în mine însumi.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de cabala, 9/10/12, „Pacea în lume”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed