Cine este un bun primar?

Întrebare: Primarii din mai multe orașe mexicane, New York, Europa și Africa s-au adunat pe Zoom pentru a discuta despre cum să-și refacă orașele după virus, adică să construiască piste pentru biciclete, peluze verzi, parcuri, să lucreze pentru oameni, să integreze natura în orașe.

Faptul că primarii multor orașe, indivizi destul de egoiști, se conectează pentru a solicita asistență reciprocă, este un progres?

Răspuns: Pe de o parte, sunt indivizi egoiști, dar pe de altă parte, sunt cei mai apropiați de oameni, deoarece sunt angajați în asigurarea condițiilor normale de viață pentru cetățenii lor. Ei sunt cei mai apropiați și, de asemenea, sunt responsabili pentru tot. Așadar, primarii orașelor nu sunt un guvern care stă și inventează niște legi noi.

Întrebare: Crezi că un primar bun este mai preocupat de a fi reales sau de a livra ceea ce a promis celor care l-au ales?

Răspuns: Cred că pentru un primar bun este la fel: Să fii reales, să-ți iubești alegătorii și să faci totul în beneficiul lor, și să încerci să te asiguri că toți cei care merg la vot, vor vota pentru el.

Întrebare: Crezi că toate guvernele municipale vor începe să lucreze în beneficiul oamenilor sau acest lucru se va opri după ce tensiunea dispare?

Răspuns: Aceasta este o problemă deoarece omenirea nu a realizat încă că prin oameni, precum primarii orașelor, natura poate fi corectată. Poate că ar trebui să li se acorde mai multă autoritate.

Primarul unui oraș se asigură că există apă, aer curat, grădinițe și școli. Acesta este managerul casei, pe scurt. Și asta este cel mai vital pentru noi.

Întrebare: Ar trebui primarii orașelor să primească puterea maximă, bani?

Răspuns: Da. Să nu fie confundat cu altceva. El trebuie să se asigure că suntem confortabili în casa noastră. Acest loc de muncă necesită persoana potrivită. Primarul trebuie să fie un supraveghetor local.

Întrebare: Cum ar trebui să fie primarul viitorului în înțelegerea ta?

Răspuns: Nu vorbesc despre criterii mentale, psihologice sau spirituale. Spun că toate acestea ar trebui văzute în exemplul nostru, în viața noastră.

Pentru ca totul să fie curat, pregătit, deschis, prevăzut pentru diferite niveluri de cetățeni și așa mai departe, asta e tot. Asta ar trebui să facă primarul și să aibă acest simț. Există oameni care au acest simț. Avem nevoie doar de o astfel de persoană și de echipa adecvată.

Întrebare: Și atunci, dacă are o astfel de înclinație față de oameni, i se va da atât tăria, abilitatea și puterea?

Răspuns: Sigur. El va câștiga sprijin de jos, va primi sprijin de sus. De sus înseamnă din natură.

Întrebare: Ce ai adăuga la asta? Să presupunem că există o astfel de dorință acum. Ce s-ar putea adăuga pentru a menține acest lucru

Răspuns: O înțelegere clară a faptului că existăm într-o lume integrală, în deplină dependență a umanității unul de celălalt și dependența întregii omeniri de natura neînsuflețită, vegetativă și animată.

Prin urmare, trebuie să fim preocupați de toate nivelurile și să facem tot posibilul pentru a ne asigura că natura este armonioasă și integrală la toate nivelurile sale. Apoi nu ne-am îngrozi că Antarctica începe brusc să se topească sau se întâmplă altceva, unele excese în scoarța pământului, și așa mai departe. Nu ne-am face griji. Am crede că toate aceste fenomene se pot întâmpla deoarece natura se echilibrează dinamic în acest fel.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV, 04.04.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed