Cine ştie cum să repare lumea?

Întrebare: Crezi că tu eşti singurul care cunoaşte soluţia pentru problemele din Estul mijlociu?

Răspuns: Cred că sunt singurul din lume care ştie soluţia şi implementarea ei. Nu este suficient doar să ştii soluţia. Este necesar să revelezi gradual posibilităţile de realizare a acesteia, şi ea se va revela de sus.

Eu, împreună cu câteva sute de mii de studenţi şi alte cercuri largi care numără câteva milioane de oameni care sunt în sistemul de învăţare, ridică influenţă forţelor superioare de conducere, cu ajutorul cărora ne educăm. Asta ne dă posibilitatea de a spune că ştim cum să reparăm lumea.

Întrebare: Există atâtea doctrine, religii şi diferite curente în lume. Cum se face că numai tu ştii soluţia?

Răspuns: Nu spun că eu singur dezvolt implementarea corectă a ceea ce este responsabilitatea poporului Israel. Realizăm asta cu ajutorul marelui nostru grup, care numără mii de oameni.

Întrebare: Ai un fel de secret pe care îl ascunzi?

Răspuns: Sunt o persoană foarte deschisă şi le-aş revela cu bucurie oamenilor mult mai mult, dar asta le-ar putea face rău. Este la fel ca un copil căruia i se dă doar ceea ce poate înţelege şi nu mai mult de atât. La fel este şi cu înţelepciunea Cabala. Altfel, aş fi greşit înţeles. Chiar şi cei care mă aud astăzi, înţeleg cu dificultate ceea ce eu spun, iar ei sunt doar o mică fracţiune din toată umanitatea!

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed