Cine va fi primul care va primi o lovitură?

918.02Întrebare: De ce o țară precum Thailanda, care pare să fie locuită de oameni cu foarte puțin egoism, este constant atacată de natură?

Răspuns: Acesta este un subiect foarte dificil, care ne este complet de neînțeles, pentru că are legătură cu originile sufletelor.

Faptul este că există legături între suflete, care se împletesc din Babilonul antic, de unde a apărut toată civilizația umană. Prin urmare, din geografia actuală nu putem spune deloc ce se întâmplă. Bieții thailandezi sau nefericiții japonezi, cine sunt ei de fapt? Ce relație au ei cu întreaga umanitate, cu egoismul, cu suferinţa?

Nu înțelegem asta. Dar conform legii dorinței spirituale generale, așa-numitul vas, părțile cele mai subtile, cele mai receptive sunt primele care primesc lovituri.

Practic, unde simt durerea fizică? De fapt în capul meu, deși se pare că o simt în picior. Dar dacă deconectați piciorul de cap, atunci piciorul nu va simți această durere pentru că aceasta se simte tocmai pentru că trece prin creier.

Există o astfel de conexiune internă între noi, încât dacă ceva despre care credem că este bun se întâmplă într-o parte a lumii, atunci ceva rău poate avea ca rezultat o altă parte și invers, sau aceste părți sunt oarecum împărțite între ele.

Acest lucru este similar cu modul în care crește un făt în mamă și cu modul în care părți complet diferite ale corpului său se dezvoltă aparent fără nicio legătură între ele. De fapt, se întâmplă conform unui program intern strict, dar pe care pur și simplu nu îl cunoaştem.

Cu toate acestea, poate fi dezvăluit, dar pentru aceasta trebuie să cunoașteți exact harta sufletului, părțile sale și interconexiunile lor. Și asta este lumea întreagă.

KabTV “Prim-plan. Ramura Sakura” 5/15/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed