Citiți Cartea Zohar prin alții

165Întrebare: În timp ce citesc Cartea Zohar, cum pot simți că citesc dintr-o dorinţă care vine dintr-o conexiune generală și nu dintr-o dorință personală?

Răspuns: Puteți citi Zoharul separat, doar că nu vă va oferi nimic.

Întrebare: Care este diferența dintre momentul în care sunt împreună cu toată lumea și cel în care citesc pe baza propriei dorințe și când trec printr-o dorință comună?

Răspuns: Când citiți împreună, dar în același timp păreți să fiți singuri, atunci sunteți cu adevărat singuri.

Și când citești împreună cu alții într-o singură dorință comună și ți-ai anulat egoismul pentru a te uni cu ei și a obține calitatea superioară a dăruirii și a iubirii în măsura echivalenței tale de formă cu aceasta, adică te-ai pregătit tu însuți conectându-te cu grupul pentru a te conecta cu forța superioară, atunci chiar ai revelația ei, în calitatea pe care ai pregătit-o în tine în prealabil conform legii echivalenței de formă.

Prin urmare, diferența este că obții două lumi diferite. La urma urmei, când studiezi doar pentru tine, studiezi doar înțelepciunea sau cunoașterea. Și când citești și te conectezi cu ceilalți, ajungi la prima mână în lumea superioară. Se îmbracă în tine pentru că proprietățile tale, pe care le-a pregătit iubirea de prieteni, i-au devenit asemănătoare.

Întrebare: Dacă nu încerci să înțelegi ce este scris în Cartea Zohar, dar încerci să prinzi valul general, cum îţi direcționezi dorința prin masa comună?

Răspuns: Numai cu iubirea ta; nu există nimic altceva. Doar cu atitudinea ta bună! Doar prin includerea in prieteni! Ca o mamă prin copiii ei; în nici un alt fel. Nu încercați să găsiți altceva aici. E foarte simplu.

KabTV „Am primit un apel. Citiți Cartea Zohar prin alții” 11.03.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: