Civilizații extraterestre pe planeta Pământ, Partea 3

Întrebare: De ce omenirea doreşte atât de mult sa găsească viață dincolo de Pământ? Are speranța că extratereștrii vor fi mult mai dezvoltaţi decât noi?

Răspuns: Are valoare pentru toţi căutarea lor? În cazul în care extraterestrii sunt mai primitivi decât pământenii, atunci de ce avem nevoie de ei? În cazul în care aceştia sunt mai avansaţi decât noi, de ce nu ne-au găsit încă? Căutam în locul greșit! Aici, nu vom descoperi nimic. Trebuie să descoperim forța interioara care ne-a dezvoltat  și care continua dezvoltarea noastră.

Ce ne va folosi, dacă vom găsi o plantă sau un animal undeva în universul lipsit de viață? Chiar dacă am găsi ființe foarte dezvoltate într-o altă formă, cu ce ne va ajuta? Le vom aduce la oamenii noștri de știință pentru a le studia?

Felul în care trebuie să ne mișcăm mai departe este pentru a continua forța de dezvoltare care există deja în interiorul unei persoane și de a ne dezvolta cu ajutorul ei. Hai să exploram și să aflăm unde ne va conduce. Cabala spune ca acest lucru nu este modul în care ne dezvoltam azi.

Forța care există în noi astăzi se numește suflet, iar Cabalistii ne sfătuiesc să-l dezvăluim cât mai curând posibil. Așa că, hai să ne cunoaștem sufletul și, în conformitate cu legile sale, vom înțelege direcția în care ar trebui să ne dezvoltam.

Noi studiem ADN-ul, decodam programele înregistrate acolo, iar prin intermediul lor, înțelegem modul în care ar trebui să dezvolte corpul. Deci, să studiem sufletul în același mod, sa cunoaștem ADN-ul său spiritual, programul său intern și din aceasta vom înțelege direcția in care ar trebui să se dezvolte. Apoi, vom ajunge la forma noastră viitoare mai repede.

Toţi extraterestrii și tot ce vom visa in viitor este în noi. Nu există nici un loc pentru a fugi.

Întrebare: Atunci, de ce există acest vast univers din jurul nostru?

Răspuns: Universul există, deoarece raportul specific intre materia neînsuflețită, plante, animale și oameni trebuie să fie respectat. Toata această masă neînsuflețita a universului trebuie să fie egală cu o unitate a fortei vegetale. Prin urmare, tot ceea ce vedem în univers, tot acest spațiu infinit, este egal cu o unitate a forței vegetale.

Din moment ce planta are deja o forță de viață a unei noi creații, o forță de dezvoltare internă, este de o calitate mult mai mare decât pietrele neînsuflețite. Prin urmare, forța vegetala care a evoluat pe Pământul nostru a dat naștere în sine la o celulă însuflețita, o esență animată.

Toată această forță a dat naștere în sine unei unitati a nivelului uman. Prin urmare, toți oamenii trebuie să se unească, asa cum ne învață înțelepciunea Cabalei, pentru a da naștere într-o formă specială la un concept care va fi următorul nostru grad. Dacă toți ne vom conecta, astfel încât sa ne adunam într-un întreg ca un singur om cu o singură inimă, atunci vom ajunge la următoarea etapă a dezvoltării noastre.

Se dovedește că dezvoltarea noastră este în formă de piramidă. Există nenumărate tone de materie neînsuflețita in univers. Apoi, această materie se concentrează în interiorul Pământului, unde totul se transformă într-o singură plantă. Plantele se dezvolta, până când se transformă într-un animal și animalele, odată ce  se dezvolta, dau naștere la un singur om.

Acum, o persoană are nevoie să alăture toate acestea in interiorul lui și să ajungă la unitate. Dacă  ajungem la unitate între noi, în interiorul ei, vom dezvălui o formă de  un grad mai mare decât al nostru.

Din emisiunea de pe KabTV  „O viață nouă” 8/30/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed