Civilizații extraterestre pe planeta Pământ, Partea 4

Înțelepciunea Cabala spune că forma viitoare a omenirii pe care noi toți trebuie să o creăm împreună este  un singur om cu o singură inimă. Prin conectarea împreună, descoperim o nouă entitate în noi. Cabalistii din trecut au descoperit-o, dar nu complet, doar parțial. Ei s-au conectat între ei în zeci, sute și mii.

Studenții moderni fac același lucru, generând în cadrul grupului lor, o stare care le permite să simtă cum să se bucure de puterea unitatii, care se transformă într-o nouă entitate la gradul superior.

Acest grad, în cazul în care am ajuns la unitate, este de o calitate mai bună decât gradul nostru prezent. La urma urmei, descoperim ce forță ne-a creat și ne dezvoltă. Vom începe să controlam această forță; devine a noastra. Astfel, vom pătrunde în întreaga natură a universului nostru: mineral, vegetal, animat și uman.

Pentru a face acest lucru, nu trebuie sa zburam la stelele îndepărtate, deoarece  pătrundem în toate creaturile. Această lume exterioară devine lumea noastră internă. Vom vedea că tot acest spațiu fără margini, cu un număr infinit de galaxii, stele și planete este în noi.

Acest lucru ne va ridica la un alt nivel de existență. Tot ceea ce a fost la gradul anterior este deja inclus în noi și vom ajunge la un nivel mai înalt numit Creator sau natura.

Așadar, Cabala percepe întregul nostru univers și forța care acționează în el. Desigur, aceasta nu are nimic de-a face cu religia; este o știință adevărată.

Întrebare: Oamenii pot face multe lucruri pe care animalele nu le pot. Cum va fi acest grad viitor, „Unul”, să fie capabil să facă ceea ce astăzi omenirea nu poate?

Răspuns: Vom fi în stare să ne ridicam mai presus de orice materie : mineral, vegetal, animat, omul deasupra timpului, mișcarii și spațiului și, mai presus de toate, deasupra limitările existente ale lumii materiale.

Omul se ridică deasupra corpului animalului, în care există în prezent, precum și peste nivelul său prezent uman, adică nivelul dorințelor și gândurilor sale. Vom ieși din spațiul tridimensional în care percepem realitatea acum și toate limitările de timp și ne vom ridica la un nou nivel.

Imaginați-vă dacă nu am fi fost în interiorul acestui corp de animal, care include nivelele vegetal și mineral in cadrul sau, ci am fi existat doar la nivel uman, adică, în gândurile și dorințele noastre, cât de multa libertate am fi avut? Acest grad la care existăm astăzi este o tranziție între nivelurile mineral, vegetal  animat și nivelul uman.

Tot ceea ce avem astăzi este doar o pregătire pentru a ne ridica la nivelul uman numit Adam, adică similar (Edameh) naturii superioare, gradul următor. Până în prezent, acest grad este ascuns de noi, pentru că este o dimensiune cu totul diferită.

Din emisiunea de pe KabTV  „O viață nouă” 8/30/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: