Civilizațiile misterioase ale trecutului

417Comentariu: Un grup de istorici și arheologi susține că înainte de civilizațiile mayașilor, incașilor și așa mai departe, existau super-civilizații și că un fel de super-oameni trăiau pe pământurile Israelului și Indiei. Oamenii de știință au dovezi că tăierea pietrei în aceste locuri este atât de perfectă încât nici măcar tehnologiile moderne nu pot face acest lucru.

Răspunsul meu: Da, desigur. Când coborâm sub Zidul Plângerii din Ierusalim, sunt blocuri de 40, 60 și 70 de tone. Cum ar fi putut fi mutate și instalate cu atâta precizie fără mijloace tehnice moderne? Chiar și astăzi este greu să faci asta.

Mai mult, aceste blocuri au fost aduse de departe, de la zeci de kilometri. Cum au fost livrate? Cum au fost instalate?

Aceasta este o provocare inginerească incredibil de dificilă! Depășește puterea noastră chiar și astăzi, și cu atât mai mult la vremea aceea! Prin urmare, oamenii de știință au presupuneri despre supraoameni.

Cred că au înțeles greșit. În multe țări găsim astfel de paradoxuri încât oamenii din trecut foloseau un fel de baterii electrice, făceau calcule corecte pe baza stelelor de pe cer și aveau o abordare diferită a naturii.

Abordarea modernă este rigidă, parcă digitală, computerizată, iar abordarea lor s-a bazat pe folosirea forței generale a naturii. Ei au știut să folosească metode pe care nu le cunoaștem astăzi.

Acum, trecând la umanitatea integrală, devenind generalizată și rotundă, vom dobândi treptat o minte care va fi asemănătoare cu natura.

Când noi, ca întreaga natură, devenim conectați prin garanţie reciprocă, printr-o obligație comună, iar oamenii înțeleg că sunt un singur întreg, atunci vom avea o minte nouă, gânduri noi, dorințe noi. În acest caz, vom putea înțelege natura însăși pentru că vom fi ca ea, vom fi împreună cu ea.

KabTV „Am primit un apel. Civilizațiile misterioase ale trecutului” 19.5.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: