Comandă un film cu un final fericit

 906Nouă, umanitatea de astăzi, ni se pare că suntem în felul nostru moștenitorii a două civilizații: Roma și Grecia antică. Structura guvernamentală și structura sistemelor judiciar și bancar provin din Roma. Filosofia provine din Grecia, iar într-o perioadă ulterioară, parțial din Bizanț. Însă, în principiu, toate acestea privesc dezvoltarea corporală a umanității.

Cu toate acestea, dezvoltarea spirituală altruistă internă a lumii a venit de la israeliți, un grup de oameni care au căzut de la nivelul spiritual, la cel corporal. Toate religiile lumii își au originea în ei, iar astăzi, ei le-au dat națiunilor lumii o anumită pregătire pentru percepția ideilor spirituale.

Astfel, umanitatea a fost pregătită pentru faptul că povestea infiltrării și comunicării reciproce se va muta la un nou nivel. Potrivit Cabala, acest lucru se va întâmpla fie prin conștientizare, fie prin a fi împins spre fericire cu forța.

Întrebare: Dezvoltarea corporală și cea spirituală au loc de fapt simultan?

Răspuns: În spiritualitate, începutul, sfârșitul și toate etapele de dezvoltare există de la bun început. Pe planul corporal, cu toate acestea, nu există nimic din toate acestea; totul se desfășoară numai în noi. Putem trece prin aceste etape fie cu un sentiment bun, fie cu un sentiment rău. Alegem între bine și rău.

De fiecare dată trebuie să fii într-o anumită stare. Dacă vrei să înțelegi și să simți ce este bine pentru tine, trebuie să te transformi astfel încât următoarea stare pregătită pentru tine să fie dezirabilă. Dacă ești gata pentru acest lucru, vei percepe bine întregul tău drum. Dacă nu ești gata, îl vei percepe ca fiind rău. Dar asta nu schimbă drumul.

Există un mecanism în interiorul tău care îți arată un film prin care trebuie să treci. Tu doar îți ordoni atitudinea față de acest film prin dezvoltarea ta constantă, cadru cu cadru.

Cu alte cuvinte, în spiritualitate, toate acestea există deja într-o singură imagine. Și tu îți revelezi treptat această imagine pe măsură ce te dezvolți, fie sub influența suferinței, fie sub influența conștientizării.

Este ca și cum ai începe să vezi clar și primești o nouă viziune, o nouă oportunitate de a simți, de a vedea, de a realiza, de a înțelege și de a absorbi. În acest fel, ți se deschide o lume nouă.

Din KabTv ”Am primit un telefon. Istoria după Cabala. 9/29/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: