Concursuri de frumusețe

560Întrebare: Timp de 10 ani, la Ierusalim a avut loc un concurs de frumusețe „Miss Holocaust Survivor”.

Femeile cu vârsta de până la 95 de ani și chiar mai multe își spun poveștile publicului, lumii întregi, despre cum au trăit, cum au supraviețuit în acea perioadă și cum au ajuns la punctul în care acum se pot machia și își pot spune tragicele povești dificile.

Ei spun că le ajută foarte mult, doar înfloresc. Există concursuri precum „Miss Elderly Woman” sau „Miss Holocaust”. Și oamenii spun: „Să organizăm concursuri de frumusețe într-un mod diferit – concursuri de frumusețe a sufletului”.

Ce părere aveți despre astfel de concursuri?

Răspuns: Cred că este bine. În primul rând, este o procedură terapeutică foarte bună.

Și apoi, calitățile interioare ale unei persoane sunt puse pe primul loc, cum ar fi filozofia și atitudinea cuiva față de lume. Nu poți compara asta cu nimic altceva.

Întrebare: Un mod de a răspândi căldura?

Răspuns: Da, înțelepciune și bătrânețe bună.

Întrebare: Faptul că un spectator învață că este posibil să iasă cu demnitate din condiții atât de nebunești, teribile, un punct important pentru o persoană?

Răspuns: Este un punct important. Și un aspect foarte important este că există un mare respect, simpatie și recunoștință față de cei care au trăit toate acestea și au supraviețuit și s-au înălțat, iar acum ei pot povesti despre ei înșiși. Acest lucru provoacă respect.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 12/16/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed