Condiţia pentru a face saltul

938.03Întrebare: Ce a introdus Rabash în textele sale, că ele îmi aduc din nou și din nou un tremur interior care nu poate fi îndurat?!

Răspuns: Poți comunica cu o persoană la diferite niveluri de dorințe, dar cu Creatorul doar dacă te dăruiești complet Lui. De sus, nu ni se dă niciodată jumătate, ci doar un Kli  (dorință deplină). Și, prin urmare, deși îl împărțim în NaRaNHaY – zero, unu, două, trei, patru niveluri de dorință, aceasta se referă deja la starea în care o persoană se reţine complet de la primirea personală și lucrează pentru dăruire.

Aici trebuie să vedem cum abordăm acest lucru și dacă avem vreo parte în el sau nu, dar astfel încât să nu ni se pară imposibil sau foarte îndepărtat.

În general, suntem în pragul acestei stări. Puțin efort și vom fi în ea. Și faptul că simțim cât de sus și de departe este, acest lucru este foarte bine pentru noi să facem saltul.

Întrebare: Cum putem face atacul? Țintind inimile unuia față de celălalt?

Răspuns: Atragerea acestor forțe raportat unul la celălat este posibilă numai atunci când fiecare dă un exemplu despre cât de devotat este față de ceilalți.

Convenția „Arava” în Europa – Lituania 2022, Lecția 2, 7/24/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: