Conectandu-ne prin controlul central

Intrebare: Exista cu adevarat o realitate colectiva de care apartinem sau fiecare dintre noi isi construieste de fapt o realitate individuala?

Raspuns: Realitatea noastra colectiva exista in aceeasi masura in care simtim ca traim toti in aceeasi lume, dar fiecare o simte diferit. Nici macar nu putem masura modul perceptiei noastre despre lume. In superficialitatea noastra, nu ne putem include fiecare in dorinta celuilalt, eu nu pot sa accesez dorinta ta, nici tu pe a mea.  Fiecare dintre noi are propriul punct elementar care determina unicitatea propriei personalitati primite de la Creator.

Creatorul este numitorul nostru comun, factorul care ne unifica. Numai prin El ne putem conecta. Astfel, centrul grupului reprezinta punctul de inceput al acestui loc numit „Creatorul” sau o dorinta in care El este revelat.

Numai in acest punct central gasim intelegerea reciproca si in acelasi timp, descoperim ca nu vom fi niciodata capabili sa simtim ce se intampla de fapt cu dorinta unui prieten si ce simte el. Ne conectam unii cu altii numai prin Creator si chiar si atunci o facem involuntar.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala 5/24/12, ”Discutie despre Workshop”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed