Conectaţi prin ură

Pentru a scăpa de toate necazurile noastre trebuie să fim în contact cu gândul original general care acţionează în toată natura. Implementăm acest gând în vasele noastre interne, prin conexiunea corectă dintre oameni.

Astăzi, noi radiem „unde” de influenţă rea cu mintea noastră, de forţa care este adresată dorinţei noastre – „viruşi” reali de control, de folosire a celorlalţi, etc. Când ei sunt transmişi de la unul la altul, aceşti „viruşi” duc la diferite fenomene negative. Îi infectez pe ceilalţi şi apoi această infecţie se întoarce la mine multiplicată. În cele din urmă, fiecare suferă de o poluare colectivă a spaţiului, într-o umanitate care este în reţeaua urii reciproce.

Acesta este sistemul în starea lui curentă: ură, rivalitate, invidie, poftă trupească, mândrie, dominaţie şi îndemnul etern de folosire a tot ceea ce este pentru binele meu propriu.

Ce ar trebui să facem? Va trebui să căutăm metode ca să schimbăm acest sistem după principiul: „Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face”şi „Iubeşe-ţi aproapele ca pe tine însuţi”. Cu ajutorul profesorului şi a unui mediu corect, tu vei începe să-ţi schimbi gândurile în direcţia corectă pentru binele lumii. Aceste gânduri vor începe să se răspândească în lume ca valurile – de data aceasta, ca un „virus” benefic.

De ce viruşi? Pentru că ei pătrund în ceilalţi fără ca ei să ştie. Este ca şi cum tu i-ai conduce pe ceilalţi prin intenţiile bune ale gândurilor tale, şi asta îi schimbă în bine şi nu în rău.

Astfel tu faci lumea mult mai sănătoasă. Până la urmă, o particulă din „scânteia” care a creat universul pâlpâie în tine şi tu vei deveni „reprezentantul” ei; tu vei acţiona. Ea a făcut să funcţioneze omenirea şi acum omenirea acţionează folosind această Lumină, Forţa Superioară.

Întrebare: Poate virusul benefic să treacă prin scutul meu egoist şi să mă facă altruist?

Răspuns: Nu, aceasta este doar o parte a ideii. Nimeni nu îţi ia libera alegere. Gândurile externe care sunt susţinute de alţi factori în relaţiile dintre noi, cum ar fi mass-media, familia, rudele, cunoştinţele, etc., nu te forţează, ci doar te ajută să iei o decizie. Acestea au un impact pozitiv şi, treptat, din diferite surse, îţi aduc mesajul că rădăcina la toate necazurile noastre, fie că ţin de economie, ecologie, finanţe, sănătate, divorţ, consum de droguri, sinucidere, tensiune mărită, diabet, etc – este în conexiunea dintre oameni. Această conexiune este în dezechilibru. Toată lumea vrea să înşele pe toată lumea, chiar dacă ei, de fapt, ar trebui să păstreze între ei echilibrul.

Tu, treptat, introduci în interior acest mesaj şi apoi primeşti o anumită lovitură – de exemplu în afaceri, sau o boală, sau poate copiii tăi sunt implicaţi în droguri şi prostituţie. Sunt destule oportunităţi să se ajungă la punctele noastre slabe. De obicei este imposibil să rezolvi aceste probleme cu bani.

După asta începi să te gândeşti la viaţa ta: „Cum pot să o corectez? Cum pot să echilibrez necazurile? Cum pot să îndulcesc situaţia?” Treptat începi să realizezi că adevăratul motiv pentru ceea ce se întâmplă este lipsa de echilibru general în societatea umană. De aceea, există nevoia de a echilibra lucrurile.

Întrebare: Să presupunem că mă „bombardezi” cu viruşi pozitivi, dar eu, produc şi eu viruşi egoişti. Deci, de ce sunt viruşii tăi mai puternici decât ai mei?

Răspuns: Pentru că noi acţionăm cu natura. Există un plan general, iar noi îl aplicăm şi îl promovăm. Este uşor pentru noi fiindcă noi acţionăm după de mecanismul superior. Tu, de cealaltă parte, mergi împotriva lui, împotriva curentului. Aşa că, necazurile tale cresc zi de zi, până când, în final, eşti în „faliment” complet.

În final, dacă folosim terminologia acestei lumi, noi trebuie să ajungem la un sistem întreg, la echilibru între noi şi cu toată natura: cea minerală, vegetală, şi animală. Cele două forţe – pozitivă şi negativă – trebuie să se conecteze în interiorul meu la înălţimea lor completă, în echilibru şi în susţinere reciprocă. Ele nu se anulează una pe cealaltă şi mă lasă pe mine în mijloc, nu! Eu le folosesc pe amândouă în mod pozitiv, pentru a dărui celorlalţi. Acesta este adevăratul echilibru.

Atunci voi fi ca scânteia iniţială, mă voi conecta conştient la planul general al naturii şi mă voi întoarce la rădăcini – să dăruiesc şi să iubesc.

Întebare: Poate această iubire să ne ajute să facem faţă acum necazurilor şi problemelor noastre?

Răspuns: Desigur, fiindcă ea conţine în ea toată ura – ea nu o anulează ci din contră, o conţine.

Întâi, descopăr în mine egoul, răul la cel mai înalt nivel – ceea ce înseamnă dorinţa de a-i folosi pe ceilalţi pentru binele propriu. Vreau să scot de la ceilalţi cât de mult se poate şi asta mă ajută să-i înţeleg în profunzime. Ideal, eu trebuie să-i cunosc profund, până la ultima celulă – pentru a extrage profesional tot „sucul” din ei, pentru a-i folosi la maxim şi apoi să-i arunc. La asta aspiră egoul. Dacă el nu există, eu nu pot contacta pe nimeni. Egoul mă ajută să-i „mestec” pe ceilalţi şi să-i înţeleg complet.

Acum, din contră, eu vreau să te ajut şi să-ţi aduc cadouri, deci cum aş putea să mă descurc fără ego în această dăruire? De fapt, eu continui să folosesc toţi viruşii, dar îi schimb în buni. Înclinaţia rea devine înclinaţia bună.

Azi, se întâmplă acelaşi lucru peste tot în lume, care a devenit integrală mulţumită acestui ego; descoperim conexiunea mutuală inseparabilă şi în acelaşi timp conexiunea negativă care, de fapt, ne distruge şi ne omoară. Uniunea Europeana este ruptă în bucăţi, dar nu se poate dezintegra. Suntem disperaţi, dar nu avem unde fugi: este imposibil să tăiem legăturile. Există o singură soluţie – să corectăm conexiunile dintre noi, fiindcă nu putem scăpa.

Din „Discuţii despre o viaţă nouă” 10/10/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: