Conexiune deasupra respingerii

232.08Întrebare: Întotdeauna spui „Iubirea va acoperi toate crimele”. Adică, vorbim despre faptul că mai întâi a fost 9 Av, distrugere, separare, iar următoarea etapă este deja conexiunea. Despre ce crime vorbim pe care ar trebui să le acoperim cu iubire?

Răspuns: Despre răul care este în fiecare dorință a noastră. Însă, o persoană obișnuită nici măcar nu simte acest lucru. Asta-i problema.

Dacă începe să se examineze corect, va vedea că în toate gândurile și acțiunile sale există o singură dorință, de a primi, de a dobândi, de a poseda, de a se ridica față de ceilalți.

Întrebare: Trebuie să existe un fel de standard, cu privire la care mă verific în mod constant. Să spunem că acest standard este Creatorul. Cu toate acestea, până când El nu va fi revelat, nu voi fi capabil să înțeleg ce este rău în mine, ce ar trebui să corectez, nu?

Răspuns: Creatorul este revelat treptat. În această măsură, începem să simțim cât de mult rău există încă în noi.

Întrebare: Ai spus că în lumea spirituală nu este nici o diferență între iubirea pentru un bărbat și iubirea pentru o femeie. Despre ce este vorba?

Răspuns: Este vorba despre conexiune deasupra separării, deasupra respingerii dintre noi. Respingerea reciprocă se numește ură, iar atracția reciprocă de dragul de a ajunge la revelația Creatorului pentru a-I aduce Lui mulțumire se numește iubire.

Întrebare: Înseamnă că munca spirituală este aceeași pentru bărbați și femei?

Răspuns: Da, diferențele de gen nu contează deloc.

Din „Stări spirituale” de la KabTV

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: