Conexiunea este Creatorul

940Întrebare: Cât de mult am umplut spațiul dintre noi în timpul acestui congres?

Răspuns: La acest congres am ajuns într-o stare bună. Nu știu cât de mult va rămâne în voi. Dar dacă asculți din nou lecțiile congresului, acestea vor intra din ce în ce mai profund în tine și vei putea începe să le implementezi corect.

Veți simți că sunteți participanți la această mișcare în care descoperiți distanța dintre voi și doriți să o umpleți prin conexiune. Conexiunea este Creatorul. El ar trebui să ne dea puterea să ne apropiem unul de celălalt și să umplem distanța.

Distanța este egoismul nostru, iar Creatorul trebuie să strălucească cu lumina Sa asupra noastră. Apoi această distanță se va schimba, se va transforma din separare în conexiune. Și astfel, vom merge mai departe.

Ascultă din nou lecțiile congresului și le vei auzi de fiecare dată într-un mod nou. În special cele două lecții anterioare: „Avansând în credința deasupra rațiunii” și „Munca în responsabilitate reciprocă”. Este foarte important. Dar, în principiu, aș sfătui să ascultați toate lecțiile din nou și din nou, chiar și fragment cu fragment, indiferent cum.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/9/22, „Cerându-i Creatorului să umple spațiul dintre noi” Lecția 7

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: