Conexiunea marilor egoiști

944Pentru a fi considerați un grup, trebuie să studiați împreună, să vă formați împreună și să vă ajutați reciproc. Există anumite condiții pentru conectarea egoiștilor individuali într-un grup, în care se angajează să înceapă încet să-și anuleze egoismul și să se unească. Nu doar pentru a ceda unul altuia, ci pentru a se ajuta unul pe altul.

Acesta este un întreg sistem de comunicare, format din zece indivizi care trebuie să se sacrifice în raport cu ceilalți. Atunci ar putea forma o organizație a unei astfel de echipe în care își vor anula egoismul. Și prin acesta egoismul este corectat, Creatorul Se va revela pe Sine în echivalența calităților Sale în raport cu calitățile grupului.

Întrebare: Cum să nu vedem lucrurile în mod critic, ci să ne dăruim complet inima și mintea grupului de zece?

Răspuns: Acest lucru se realizează doar cu ajutorul prietenilor. Dacă ești unit cu ei, atunci vei atinge calitatea dăruirii, pentru că în măsura în care te anulezi în fața unui prieten, atragi lumina superioară și ea te modelează.

Din  Convenţia Internaţonală “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru” 1/8/22, “Mergând cu credință mai presus de rațiune” Lecția 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: