Conexiunea și simboluri – branduri

263Întrebare: Există un lucru precum brandingul. Oamenii de știință spun că acest lucru reflectă starea umanității.

Acum șase mii de ani, strămoșii noștri, în timp ce încercau să unească oamenii, au început să dezvolte simboluri concise, un fel de branding care să le reprezinte credințele, să definească apartenența la grupuri.

Astăzi, există simboluri distinctive, mărci, ale corporațiilor care doresc să vândă lucruri oamenilor. Există, de asemenea, branding care provine din societate. Ei aduc oamenii împreună pentru a-i încuraja să facă fapte bune.

De ce trebuie oamenii să-și exprime uniunea folosind diferite simboluri?

Răspuns: Cum se poate crea altfel o coordonare între oameni, pentru un anumit scop, în conformitate cu o anumită direcție, mișcare, predare, metodologie, teorie sau practică? Totul trebuie descris cumva. La urma urmei, trebuie să comunici cu alți oameni, să-i înveți, să-i dezvolți, să aduni comunități și să creezi direcții. Abia atunci te poți îndrepta către un obiectiv.

Omenirea și-a stabilit întotdeauna niște obiective, dar, în general, acestea au fost nerezonabile. Acum, totul se îndreaptă spre a ne asigura că înțelegem sensul vieții, îl prezentăm într-o formă mai mult sau mai puțin corectă și ne străduim să-l obținem.

Acest lucru este imposibil de făcut aici fără brainstorming, învățare și conexiune între noi. Prin urmare, avem nevoie de tot felul de instituții sociale, entităţi asamblate în conformitate cu diferite tipuri de oameni și alți parametri, astfel încât să ne străduim să atingem acest obiectiv.

Cred că omenirea va avea încă multe de creat și de lucrat în această direcție. La urma urmei, de fapt, este o parte integrantă a dezvoltării umane.

Întrebare:: Există puterea conexiunii în simbolurile brandului în sine?

Răspuns: Nu. Poate fi doar la o persoană. Dar simbolul trebuie să-și descrie aspirațiile, să le ofere o formă completă, astfel încât să poată fi în comunicarea corectă cu oamenii, limbile, statele etc., până când acest lucru duce la implementarea corectă.

Din emisiunea de pe KabTV “Cabala Expres” 12.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: