Conform cu legile din lumea noastră

Întrebare: Cum ar trebui să se raporteze un manager al unei afaceri față de angajații care lucrează pentru el? Sunt precum copiii lui sau ca frații lui, ori sunt ca părți ale sufletului său?

Răspuns: Nu am un cod de conduită care să determine cum ar trebui să se raporteze un manager față de angajații săi. Trebuie să se comporte conform legilor lumii, conform cu ceea ce îi cere superiorul său, altfel el nu ar fi manager și ar fi concediat.

Pe de-o parte, un manager trebuie să-și privească muncitorii că fiind subordonații săi sau ei nu-și vor îndeplini sarcinile care le-au fost puse în față. Pe de altă parte, dacă el are puterea și autoritatea, el trebuie să aibă grijă de ei cât mai mult posibil. Însă asta nu are nicio legătură cu Înțelepciunea Cabală.

Întrebare: Oamenii care studiază Cabala de multă vreme vor să știe cum să se raporteze la subordonați? Trebuie să se comporte cu ei, din punct de vedere interior, cu iubire și grijă, însă într-o manieră exigentă în exterior?

Răspuns: Ceea ce învățăm în Cabală este relevant numai unui grup de Cabaliști care vor să realizeze sfaturile Înțelepciunii Cabala. Membrii grupului pot adapta aceste sfaturi numai cu membrii grupului și probabil, de asemenea, și în familie, în măsura în care familia este în întregime de acord cu asta și merg alături de persoană în această direcție.

Aș recomanda să nu încercați să aplicați Înțelepciunea Cabală la muncă, cu familia și rudele, la sălile de fitness sau în alte locuri pe care o persoană le vizitează. În plus, de asta nu se merită să încerci să convingi pe nimeni să se comporte conform legilor Înțelepciunii Cabala.

Întrebare: Conduc o afacere de 15 ani. Explorez și studiez motivația și psihologia angajaților. Angajații studenților de Cabala înțeleg că noi suntem diferiți de alți manageri și că atitudinea personalului este foarte sigură, însă întrebările spirituale nu îi interesează deloc.

Răspuns: Ei nu trebuie să fie interesați de întrebările spirituale. Se poate calma puțin atmosfera din persoanal prin prietenie, însă nu mai mult de atât.

Însă, în niciun caz nu trebuie să exagerăm implicarea Înțelepciunii Cabala la serviciu.

Din lectia de Cabala din limba rusa 12/18/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed