Congresul de la Krasnoyarsk: Un salt posibil

Întrebare: Într-unul din videoclipuri aţi spus că locuitorii Siberiei posedă o extraordinară armonie între inimă şi spirit. Există, cu adevărat, un soi de unicitate în ei ?

Răspuns: Fără îndoială. Ideea este că, dincolo de Urali, trăiesc persoane care sunt total diferite de cele din partea europeană a Rusiei. Sunt oameni cu o mentalitate diferită, cu o altă abordare a vieţii, care sunt mai deschise, mai oneste şi sincere decât în Europa de Est.

Ei au mai multă consideraţie, o mare posibilitate şi o mare uşurinţă în a atinge spiritualitatea. De aceea, am explicat că, la congresul pe care l-am planificat, vom discuta împreună sub o formă complet diferită şi vom înţelege foarte bine. Locuitorii din Siberia sunt ei înşişi mai puţin complicaţi, mai apropiaţi de natură, mai uşor să fii în contact cu ei. Acest lucru este exact ceea ce am simţit când am fost în Siberia, şi, în principiu, astfel ar trebui să fie.

Sper că o întâlnire cu oameni ca ei va fi mult mai plăcută, mult mai simplă şi deschisă. Acest lucru ne va oferi un posibil mare salt şi acesta se va produce, într-adevăr.

Din Lecţia virtuală, 02.06.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: