Constructorii unei noi realitati

Întrebare: Dacă Creatorul este revelat între noi, şi nu în fiecare persoană în mod individual, cum poate fiecare persoana sa simta acest camp al unei singure forţe?

Răspuns: Spiritualul este daruire. Daruirea este ceva care este dezvaluit în afara oricarei persoane, nu în interiorul fiecareia. În interiorul nostru putem simţi doar ceea ce simtim acum: imaginea pe care o numim această lume.

Prin urmare, dacă doresc să dezvălui ceva mai presus de existenţa mea corporala, ceva in afara a ceea ce se întâmplă în corpul meu animal, am nevoie sa construiesc un corp nou, diferit. Acest corp se numeste unificarea dintre oameni. Din moment ce ei sunt creati, de asemenea, din corpuri animale, vom construi un corp nou între noi, care apare între noi, şi vom simti realitatea noastra afara-din-corp aici. Această realitate se numeşte lumea spirituală sau realitatea inalta, deoarece conţine toate forţele şi calităţile, programul creaţiei si scopul sau. Totul se află acolo, între noi. Acest camp, forta superioara, ne controlează. Se numeşte Lumina, Creator, Elokim, si multe alte nume.

Astfel, nu avem de ales, decat sa construim unitatea dintre noi. Prin eforturile spre această unitate, chiar in mod egoist, trezim o anumită influenţă de la ea asupra noastra şi începem s-o simtim la gradul numit Lo Lishma. Apoi ne afectează din ce in ce mai mult, şi vom începe s-o simţim la primul grad spiritual, iar apoi cu o intensitate din ce in ce mai mare.Puterea unificarii noastre determină puterea Luminii care corecteaza, senzatia daruirii, care este dezvaluita. Oricum, toate acestea se descoperă între noi.

Aceasta este munca noastră. Trebuie doar să încercăm în mod constant să ne imaginam aceasta stare într-un mod mult mai autentic si real, şi să-i alăturam tot ceea ce ştim din ştiinţă, psihologie, precum şi din relaţiile dintre noi. Şi atunci veţi vedea cât de adevărat este. Dintr-o dată totul se va uni.

Dintr-o lecţie din New Jersey 10/05/12, Shamati

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: