Construiţi acum lumea viitoarea

Întrebare: Poate cineva care a început serios să studieze Cabala să fie luat din această lume, ca rezultat al unei boli sau al unui accident, etc.?

Răspuns: De ce nu? Este un lucru rău?

Toată lumea blestemă lumea noastră şi se simte rău în această lume. Iar în acelaşi timp, tuturor le este frică să părăsească această lume. Asta pentru că omul nu ştie şi nu vede ce urmează.

Şi nu trebuie să vadă nimic. Chiar acum, construiţi-vă lumea viitoare, pentru ca să nu simţiţi tranziţia dintre viaţa în acest corp şi viaţa în afara corpului nostru. De fapt, dorinţele noastre egoiste ne descriu viaţa în corpul nostru, dar dacă le neutralizăm, vom simţii că suntem în lumea spirituală.

Există oameni care au simţit fenomene spirituale ca rezultat al unor mari suferinţe, pentru că atunci când cineva trece prin dureri mari, corpul poate să se neutralizeze şi să se anuleze.

Noi, pe de altă parte, obţinem asta mult mai uşor cu ajutorul grupului unde atragem efectul Luminii Superioare şi apoi ne simţim ca şi cum nu am avea corp, deoarece este încorporat în alţii. În loc să ne simţim noi înşine, începem să îi simţim pe alţii, iar asta se numeşte ieşirea din corp.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 20.12.2015

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed