Conventia – Pentru garantie reciproca

Intrebare: Cum putem duce la bun sfarsit prima etapa spre atingerea scopului grupului la viitoarea conventie?

Raspuns: In primul rand, trebuie sa ne pregatim astfel incat sa intelegem ca doar prin conectarea noastra, garantia reciproca (acesta fiind si numele conventiei), noi insufletim Lumina. Lumina actioneaza asupra noastra pentru ca este atrasa de dorinta noastra. Noi ne dorim ca ea sa apara si sa ne schimbe asa incat ne plasam sub influenta ei si o lasam sa faca orice doreste cu noi.

Intreaga lume ne va urma pentru ca, prin dorinta noastra si materialele pe care le facem publice, legam lumea de noi si ii transmitem aceeasi influenta a Luminii. Daca incercam sa trezim Lumina si sa o primim, ea trece prin noi catre lume via aceeasi “conducta” care ne conecteaza si pe noi. Putem vedea cat de folositoare este garantia noastra reciproca.

Grupul nu trebuie sa fie prea mare pentru a trece influenta Luminii reformatoare catre lume. Bineinteles ca ar trebui sa fie mare, dar important este ca acest grup ar trebui sa trezeasca  Lumina, iar Lumina ar trebui sa fie atat cat este posibil de puternica. Daca grupul este umplut cu Lumina, aceasta va “curge” de la grup catre restul lumii.

In fond, pe noi ne umple Lumina datorita dorintelor pe care le receptionam de la lume, ca si cand ar fi fost propria noastra dorinta de a primi, AHP – ul nostru. Asadar noi primim doar Lumina care ne permite sa existam si sa continuam sa dezvoltam metoda de corectie. Tot restul va curge catre lume.

In acest fel, grupul va atinge o stare de marire (Gadlut) in spiritualitate. Grupul nu trebuie sa fie mare. Nu avem nevoie de milioane pentru asta. Nici macar de unu la suta din umanitate, ci de mult mai putin. Nu stiu numarul exact, dar cel mai important este sa trezim Lumina. In aceasta privinta, calitatea grupului este mult mai importanta.

Deci, la conventie, trebuie sa ne concentram pe calitate, pe legatura dintre noi si, astfel, vom avansa.
Din prima parte a  Lectiei zilnice de Cabala 10/30/2011, Writings of Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: