Copiii trebuie să se joace împreună

503.02Comentariu: Din ce în ce mai mulți adolescenți suferă în aceste zile de depresie, hiperactivitate și probleme de somn, ceea ce înseamnă că tot mai mulți copii sunt mai puțin fericiți.

Potrivit psihologilor, acest lucru se datorează faptului că aceștia nu mai au posibilitatea de a se juca, nu este vorba de jocuri pe calculator, ci de jocuri pe care le jucam în trecut, cum ar fi de-a v-ați ascunselea și leapșa, jocuri care îi ajută pe copii să-și dezvolte abilități importante.

Răspunsul meu: Aceste jocuri dezvoltă comunicarea între copii, care este o fază crucială în dezvoltarea și creșterea lor. Acest lucru are loc prin jocuri, pentru că întreaga lume este un joc. Ne jucăm mereu, dar jocuri diferite. Dar atunci când o persoană este acasă și nu comunică cu ceilalți, va crește și va deveni o persoană urâtă în sens uman. Nu va putea comunica cu oamenii.

Copiii vor crește și vor fi nefericiți, deoarece nu au o comunicare naturală, normală, cu semenii lor. Nu vom putea face nimic în acest sens, deoarece este pur și simplu imposibil să înlocuim comunicarea cu altceva.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 11/18/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed