Corectând rădăcina unei stări

600.01Întrebare: Cercetătorii cred că o persoană însăși poate crea bogăţie cu gândurile, cuvintele și acțiunile sale pozitive. sunteţi de acord cu asta?

Răspuns: O persoană poate crea o anumită matrice în jurul său: acest lucru este bine, acest lucru este rău, acest lucru este mai bun, acest lucru este mai rău etc. și astfel să-și determine starea. Nu este nimic absolut, totul este relativ.

Sunt oameni, din punctul nostru de vedere, care suferă foarte mult în închisori, în spitale, oriunde, iar dacă vorbești cu ei vor spune: „Nu, asta e o stare normală. Se poate trăi așa. La urma urmei, nu trăim toți?” Deci, aici este o problemă.

Pe de o parte a gândi pozitiv, a complimenta oamenii și a face fapte bune, ajută. Pe de altă parte, acest lucru nu corectează în cele din urmă starea, ci doar o atenuează. Dacă îmbraci această stare cu miere, va deveni puțin mai dulce, dar amărăciunea în sine a ceea ce este sub pansamentul tău nu se va schimba.

Este necesar să corectăm rădăcina stării, astfel încât să nu se poată manifesta niciodată ca rău..

Rădăcina este egoismul nostru. Dacă îl anulăm, ne putem simți deasupra lui, într-o lume plină de bunătate, iubire și lumină.

Egoismul sunt intențiile noastre și tot răul lumii, care depinde doar de o persoană și se manifestă în raport cu ea. Cuvintele și gândurile noastre sunt doar învelișurile exterioare ale egoismului. Poți să spui cuvinte frumoase și să faci unele acțiuni, dar s-ar putea să nu corespundă inimii tale.

KabTV “Stări Spirituale” 5/24/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: