Corectez eu lumea?

Întrebare: Ce înseamnă corectarea lumii?

Răspuns: Noi suntem la cel mai înalt nivel al sistemului general fiindcă noi tânjim să fim peste noi înşine. Vieţile anterioare ne-au făcut în felul în care suntem.

Sunt diferiţi iluminaţi în lume, iar acest întreg sistem este conectat mutual. Dar semnalul vine de sus. Lumina trece prin noi către lume şi apoi se împrăştie peste tot. Asta se numeşte „corectarea lumii”.

Eu nu corectez pe nimeni. Dacă ne corectăm pe noi înşine, atunci Lumina este transferată prin noi la toate celelalte părţi ale lumii. Majoritatea oamenilor nu pot atrage Lumina, ei nu se pot corecta pe ei înşişi, ei nu înţeleg, nu ştiu, le lipsesc dorinţele. Încearcă să vorbeşti cu ei despre înţelesul vieţii şi ce înseamnă asta pentru ei. Asta nu este bine sau rău fiindcă, între timp, ei nu au o astfel de dorinţă. Ce este în plus, aceşti oameni alcătuiesc 99% din populaţia lumii şi de noi depinde să îi corectăm în acest fel.

Pe de altă parte, cabaliştii vorbesc despre obligaţia noastră de a le transmite Înţelepciunea Cabalei, astfel ca ei să simtă că există, că este speranţă şi că este o ideologie a corectării, că sunt nivele prin care lumea trebuie să treacă pentru a fi corectată, şi că putem uşura pentru ei această cale şi să o facem mai simplă şi mai rapidă. Ei trebuie să cunoască puţin despre asta şi numai în general. Corectarea efectivă are loc sub influenţa noastră interioară asupra lor fiindcă suntem conectaţi într-o singură reţea.

Din Lecţia 2 din Convenţia de la Novosibirsk 7/12/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: