Corectia nu este pentru noi, ci pentru Lume

Intrebare: Ar trebui sa ne simtim responsabili pentru lume? Ce dorinta putem sa preluam noi azi de la lume pentru a aspira la calitatea de influenta/daruire intre noi?

Raspuns: Lumea are nevoie de corectie si noi trebuie sa avem grija de acest lucru. Iar pentru aceasta, noi trebuie sa ne corectam pe noi insine pentru a fi gata sa aducem  lumii metoda corectiei. Acesta este cel dintai motiv pentru care mergem in desert, la Arava.

La urma urmei, Creatorul doreste corectia vaselor sau a dorintelor care sunt cel mai indepartate de EL, pana cand ele se reunesc intr-una singura. Si trebuie sa intelegem ca noi suntem solii purtatori ai vointei Lui, muncitori, mentori, educatori. Pe scurt, muncim intr-o lume ce se vrea corectata si totul depinde de noi.

Pregatindu-ne pentru conventie, noi trebuie sa subliniem responsabilitatea pe care o avem pentru fiecare. Partea feminina a grupului nostru mondial este de asemenea foarte implicata in aceasta munca si ia parte la ea, gata sa ne ajute in orice mod posibil. Femeile se pregatesc pentru calatoria noastra si sunt mereu alaturi de noi cu intreaga lor inima si tot sufletul lor.

Nu putem uita nimic din asta. In concluzie, intreaga noastra corectie e necesara cu scopul de a o transfera lumii.

Din partea a 4-a a Lectiei zilnice de Cabala- 09.02.12 „Introducere la Studiul celor Zece Sfirot”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: