Coronavirus: crezi sau nu

Întrebare: Să citim din cărți medicinale și să discutăm despre pastile nu vindecă nimic. Cum ajută discuțiile legate de integralitatea naturii?

Răspuns: Diferența este că atunci când discuți despre medicamente, asta nu te afectează. Dar când discuți despre coronavirus, fie că vrei sau nu, trezești forțele superioare care ni l-au trimis.

Când vorbim despre conexiune, o generăm între noi; trezim dorințele oamenilor pentru această conexiune și pentru ridicarea deasupra naturii noastre egoiste. Așa că, rezultă că că te vindeci în acest mod și nu ai nevoie de niciun medicament.

Chiar acum, în lume sunt cheltuite miliarde de dolari pentru a se găsi un leac pentru coronavirus. Și practic asta este pe valul despre care discutăm. Te poți îndoi de asta, poți râde, însă este un fapt.

Dacă noi ne apropiem unul de altul, ceea ce este posibil prin discuții, acțiuni, pregătiri,   atunci niciun virus nu se va dezvolta și nu va trăi printre noi. Totuși, dacă noi continuăm să ne certăm și să ne îndepărtăm mai mult unul de altul, îi vom face loc și el va locui între noi, pentru a împiedica oamenii să se apropie între ei.

Uite cum funcționează. Să spunem că există un decret care spune că nimeni nu trebuie să se apropie mai mult de doi metri de altcineva. Uite cât de bine este asta; măcar  nu mai poate exista vreo violență fizică, însă noi tot vom putea să ne certăm. Și dacă noi continuăm să ne certăm, atunci va apărea alt virus, mai complex, iar noi ne vom regăsi la o asemenea distanță între noi că nu vom mai putea nici să ne certăm.

Văd că virusul lucrează în acest mod pentru a ne permite să ne apropiem între noi în mod corect, atât mental cât și spiritual. Prin urmare, noi trebuie să îi fim recunoscători și să îl apreciem. Sper că în timp noi îl vom aprecia.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 3/22/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed