Coronavirus – o împingere spre apropierea internă

Întrebare: Astăzi, natura ne separă prin coronavirus. În teorie, luând în considerare natura noastră interioară, se pare că trebuie să ne bucurăm de el, deoarece toată lumea vrea să fie deosebita, să-și arate individualitatea.

Pe de altă parte, ne străduim spre comunicare, vrem să ieșim din carantină și să începem viața ca înainte. Care este esența acestui conflict?

Răspuns: În primul rând, nu cred că perioada noastră este deja post-coronavirus. Încă nu am trecut-o și nu se știe când o vom trece.

Coronavirusul are mutatii, din moment ce toate virusurile cresc și se înmulțesc, apar și dispar. Oamenii par să se îmbolnăvească din nou, dar, de fapt, variații ușor diferite ale acestui virus se vor manifesta în acest fel. Nu destul de curând, vom avea parte de virus.

Pe de altă parte, virusul ne separă foarte mult. Ne-a împiedicat treptat să fim apropiați fizic unul de altul. Văd cum nu este acum coada în locuri publice: la poștă, la băcănii, la casele de bilete etc. Nimeni nu se înghesuie. Dimpotrivă, toată lumea încearcă să stea la distanță, nu se împing unii într-altii.

În general, acest lucru este lăudabil, întrucât dorința noastră trecută de a trece literalmente peste capul celuilalt este rea, nemanierata și nu a dat nimic, cu excepția unei idei false că suntem aproape unul de celălalt.

Starea actuală este mai politicoasă, mai utilă. În acest context, poți dezvolta o adevărată apropiere între noi și poți simți că putem fi cu adevărat mai apropiați, dar pe plan intern, mai util, sociabil, dar pe o raza diferita – mai sensibili, care vine din inimă și nu din mișcările externe ale corpului.

Prin urmare, văd o mulțime de manifestări pozitive și sănătoase din comunicările coronavirusului. În cele din urmă, virusul trebuie să arate că trebuie să ne apropiem mai mult intern, iar apoi vom găsi in el leacul pe care îl căutăm.

Aceasta este o nouă etapă evolutivă în dezvoltarea dorințelor noastre.

Din emisiunea KabTV  „ Era Post-Coronavirus”, 23/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: