Coronavirusul schimbă realitatea, partea a opta

În timpul problemelor la scară globală

Întrebare:  Virusul afectează doar nivelul animal, corpul nostru biologic, pentru ca noi să ne schimbăm atitudinea la nivel „uman,” adică la nivel spiritual, psihologic?

Răspuns:  Da. Cert este că legătura supremă dintre oameni este cea emoțională – relațiile reciproce dintre ei și intențiile unei persoane faţă de alta.

Dacă aceste intenții sunt bune, orientate spre conexiune, natura se deplasează spre starea sa absolut integrală și, desigur, totul merge bine. Oamenii vor primi ajutorul naturii doar dacă acțiunile lor sunt bune.

Dacă stabilesc relații din ce în ce mai egoiste între ei pentru a profita, în detrimentul celorlalți și chiar a face rău altora, atunci în mod evident natura se manifesta prin opoziție.

Atunci apar tot felul de probleme biologice, precum acest virus. Pot fi, de asemenea, probleme de mediu, războaie sau probleme la orice nivel: mineral, vegetal, animal sau uman.

Principalul lucru este să fim dispersați. După cum este scris, „risipește-i pe cei răi; mai bine pentru ei și mai bine pentru lume.” Oamenii păstrează o anumită distanță unul de celălalt pentru a trage treptat concluzia corectă. Apoi încep să se conecteze din nou, dar într-un mod bun.

Întrebare:  Deci natura ne-a integrat forțat și acum ne izolează cumva unul de celălalt prin cataclisme? În conformitate cu Cabala, spuneți că așa ne influențează?

Răspuns:  Absolut. Asta s-a întâmplat de-a lungul istoriei, începând cu păcatul lui Adam. Atunci a existat un singur sistem, care s-a spart ulterior în foarte multe părți. Acum trebuie să le reconectăm, prin interacțiuni corecte unul cu altul.

Din KabTV „Coronavirusul schimbă realitatea” 12/03/2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: