Coronavirusul schimbă realitatea, partea a zecea

Ce trebuie să facem pentru a învinge coronavirusul

Întrebare: În calitate de cabalist, poți vedea loviturile care ne așteaptă? Mă refer la cele zece plăgi din Egipt, cele zece lovituri la adresa egoismului umanității. Ce ne rezervă viitorul?

Răspuns: Nu suntem obligați să suportăm toate cele zece lovituri. Am trecut deja prin ele cu mult timp în urmă, ca atare acum nu mai pot fi la fel de puternice ca în Egipt.

Este nevoie doar de câteva aluzii mai serioase, ca împunsăturile bățului ascuțit cu care îți îndemni măgarul să meargă mai departe. Avem nevoie de un astfel de stimulent pentru a avansa corect.

Sper ca acest virus, împreună cu explicațiile noastre, să fie de ajuns. Este posibil ca umanitatea să poată trage concluziile corecte, într-un fel sau altul.

Astăzi, totul depinde de guverne. Cei care guvernează sunt primii care încep să se gândească în mod serios la o soluție, pentru că virusul afectează întreaga economie.

Întrebare: Ce sfat le-ai da guvernanților?

Răspuns: I-aș sfătui să se deștepte și să înțeleagă că dezvoltarea umanității nu depinde de ei; prin urmare, ar trebui să asculte ce au de spus cabaliștii.

Întrebare: Dar oamenii care stau acum în izolare, ce ar trebui să facă?

Răspuns: Aș vrea ca toți oamenii să înțeleagă că relațiile mutuale pozitive constituie tratamentul cel mai eficient, mai rapid și mai sigur. Este singurul medicament care ne poate conduce la o viață de bunătate și bunăstare.

Întrebare: Cu alte cuvinte, oamenii care astăzi stau acasă ar trebui să înțeleagă că planul de dezvoltare a naturii prevede realizarea unor conexiuni corecte între noi. Natura este cea care generează probleme și dezastre, la toate nivelurile. Răspunsul așteptat de la noi este o reacție mutuală. Când apare reacția, problema scade; dacă nu există nici o reacție, problemele și presiunile cresc. Am înțeles bine?

Răspuns: Da. Trebuie să ne apropiem unii de alții pe planul sentimentelor într-un mod bun, atâta tot. Să ne urăm mult noroc în această acțiune!

Din emisiunea KabTV “Coronavirusul schimbă realitatea,” 3/12/2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed