Cosmosul este un creier!

746.01Astronomia și astrologia sunt ştiinţe care reflectă forțele interioare ale naturii. Iau în serios aceste științe, chiar și astrologia, dar numai dacă este reală și nu de amator. Din cele mai vechi timpuri, oameni foarte inteligenți au fost angajați în ea. Pe atunci o persoană era mai aproape de natură, se baza pe ea.

Astăzi pur și simplu ne-am îndepărtat de natură, nu îi simțim forțele interioare, totuși pentru strămoșii noștri, acestea au fost semne foarte semnificative prin care au simțit diversele forțe. La urma urmei, când lucrezi cu ceva material, începi să-l simți.

Discută astăzi cu un om de știință-astronom care trăiește, după cum se spune, printre stele.

Îți va spune că sunt gânduri, sunt dorințe, sunt un fel de acțiuni interne și fiecare vedetă are propriul ei caracter. El va vorbi despre ele și despre întregul univers ca despre ceva viu, susținând că „Cosmosul este doar un creier!”

Întrebare: Au astronomia și astrologia un fel de rădăcină spirituală?

Răspuns: Desigur! Ele sunt o reflectare a forțelor superioare la nivelul nostru.

Trăim într-o singură dimensiune. Toate lumile sunt în ea, dar simțim doar cea mai mică parte din ele, cea mai vagă manifestare a lor, pe care o numim lumea noastră. De aceea cabaliştii numesc lumea noastră Olam HaMedume — lumea pe care ne-o imaginăm, pentru că o simțim, fiind ca într-o stare inconștientă, în uitare.

KabTV „Am primit un apel. Influența astrologiei asupra vieții” 20/04/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: