Crearea unei cupole de siguranță peste întreaga lume

Întrebare: Cum se poate proteja cineva față de agresiunea maselor, nu din punct de vedere fizic, ci emoțional?

Răspuns: Doar prin unitate! Nu are importanță de la cine sau de unde pornește agresiunea. Orice emoție profundă, la orice nivel s-ar afla, poate fi neutralizată doar printr-o atitudine pozitivă, dar nu față de o persoană sau o sursă anume, ci mai degrabă printr-o bună conexiune între noi.

Întreaga lume ne urăște – nu dați atenție acestui fapt. Uniți-vă și veți vedea cum întreaga lume va dansa în jurul vostru.

Întrebare: Ce este de făcut cu un vecin care te urăște? Ar trebui să stau cu el la masă și să încept o conversație?

Răspuns: O conversație directă nu va fi de ajutor. Trebuie să creăm o atmosferă generală. Atunci când vorbim cu cineva față în față, este ca și cum îi oferi aceluia o soluție de la nivelul lumii noastre. Cu siguranță că nu va merge, poate doar cu câteva excepții. De aceea, este necesar să acționezi prin întreaga umanitate, prin sistemul general.

Trebuie să creăm o atmosferă de bunătate mutuală și de bunăvoință între noi, deoarece prin unitatea noastră noi vom crea un dom de siguranță peste națiune.

Întrebare: Care este primul pas pe calea spre unitate?

Răspuns: Sî începem prin a fi conștienți de ea, să discutăm și să ne gândim la ea. Nu este nevoie de nimic altceva.

Întrebare: Oare asta înseamnă că înțelepciunea Cabalei este împotriva acțiunii?

Răspuns: Desigur că nu. De exemplu, există mulți voluntari care vizitează spitalele, sau au grijă de persoanele în vârstă, etc. Iar dacă toate aceste acțiuni ar fi în scopul unirii poporului, ele ar fi încununate cu succes. Este extrem de important să menținem concentrarea internă că facem toate acestea de dragul unității. În acest fel activăm sistemul conducerii superioare.

Activitățile simple, mecanice, nu vor duce la nici un rezultat. Lumea noastră este la bază doar o consecință a lumii superioare. Vrei să o influențezi? O poți face doar prin intențiile tale. Prin acțiunile tale nu vei influența nivelul superior.

Este necesar așadar să învățăm cum să facem acest lucru. Lansez chemarea către voi toți, să vizitati site-urile noastre, să studiați, să ne scrieți și să luați parte la activitățile noastre. Puteți să vă alăturați nouă oricând vă este la îndemână. Dacă ne vom uni într-un sistem unic, veți vedea cum se va schimba întreaga atmosferă.

Înțelepciunea Cabalei este miezul, sufletul națiunii noastre, din care am fost creați. Veți descoperi astfel multe lucruri noi, dar veți și învăța cum vă puteți schimba destinul și soarta întregii lumi.

Din emisiunea de pe Kab TV “Confruntarea. Cum funcționează” 10/28/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: