Creatorul este Iubire

572.02Întrebare: Victoria scrie: „Dragă Michael Laitman, din explicațiile dvs. se pare că putem simți iubirea adevărată doar pentru Creator. E adevarat? Dar noi? Suntem sortiți să trăim fără iubire?”

Răspuns: Nu, de ce? Ne vom iubi unul pe celălalt în măsura în care ne vedem unul pe celălalt ca un partener, un însoțitor și un prieten în atingerea iubirii pentru Creator.

Întrebare:Cum putem înțelege această „ iubire atinsă pentru Creator?”

Răspuns: Trebuie să stabilesc astfel de relații și stări cu alți oameni care sunt atât apropiați, cât și îndepărtați și cu absolut toată lumea, indiferent de ce fel de relații am cu ei, până când în cele din urmă toate îmi dau ocazia să-L simt și să-L explorez pe Creator.

Întrebare: Când spuneţi „Creator” la ce vă referiţi?

Răspuns: Însuși sentimentul de iubire, conexiune, reciprocitate, apropiere unul de celălalt și adeziune.

Întrebare: Acesta ar trebui să fie scopul nostru? Și trebuie să ne îndreptăm constant spre el?

Răspuns: Da. Trebuie să ne îndreptăm constant spre el. Mai mult decât atât, Creatorul în sine nu există. Există un sentiment de apropiere de ceilalți, care decurge dintr-o încercare reciprocă de a dezvălui calitatea iubirii și a dăruirii.

Întrebare: Numiți acest sentiment revelarea Creatorului?

Răspuns: Da. Creatorul este iubire. Acest lucru nu are nimic de-a face cu iubirea pentru un bărbat, o femeie, un copil, indiferent cine sau ce. Aceasta este doar iubire pentru tot ceea ce aș spune, aş simţi că există în afara mea.

Întrebare: Există iubire numai în afara mea?

Răspuns: Da.

Întrebare: Nu o am în mine. Și este corect să spun că iubirea este numai în afara mea?

Răspuns: În interiorul meu este egoism și predeterminare și trebuie să mă ridic deasupra ei pentru a simți adevărata iubire.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 3/14/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed