Creatorul ia asupra Lui 95% din muncă

Întrebare: Dacă este necesar să se aplice legea spirituală Arvut (garanție reciprocă) douăzeci și patru de ore pe zi, de ce ni s-a dat această lume întreagă, cu toate aceste preocupări, muncă, familie și copii, care ocupă 95% din timpul nostru?

Răspuns: Totul este aranjat astfel încât, plecând de la aceste condiții, veți ajunge la realizarea obiectivului. Dacă asta înseamnă 95% din timp, atunci 5% din timp este, probabil, suficent pentru munca spirituală.

Nouăzeci și cinci la sută (95%) din timp trebuie să munciți în lumea materială, și 5% este lăsat muncii voastre interioare și pentru diseminare. Asta înseamnă că sunteți în condițiile când Creatorul spune: ”Eu voi lua asupra Mea 95% din munca voastră spirituală!” În schimb, mergeți la muncă, la piață, la bancă, familie și așa mai departe și tot ceea ce reprezintă 95% din timpul vostru va fi considerat ca și cum ești angajat în munca spirituală. Totuși, în timpul de 5%, trebuie să fiți implicați în munca spirituală cu toate forțele. Dacă faceți asta, atunci 100% din viața voastră va fi dedicată realizării obiectivului spiritual și corectării.

Din partea a 5-a a Lecției zilnice de Cabala, 13.06.2014, Scrierile lui Baal Hasulam

One Comment

  1. http://laitman.ro/intrebareraspuns/creatorul-ia-asupra-lui-95-din-munca/#

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: