Crește un om din tine însuți

Întrebare: Dacă încerc să mă prefac că văd forța superioară în spatele tuturor obiectelor, tot mai trebuie să mă întreb: “De ce vreau să o descopăr?”

Raspuns: În mod natural, tu crești un om din tine însuți! Pentru ce, de ce și cum? Nu o faci pentru a petrece o seară frumoasă, să te bucuri de ceva și, după aceea, nu mai contează, pentru că principalul lucru este să mă simt bine acum.

Cabala descoperă unde se află adevarul. De dragul lui, eu sunt pregătit să-mi sacrific plăcerea în fiecare minut și să merg împotriva lui. Asta este lupta mea!

Tot timpul cântăresc ce este mai important pentru mine: adevărul sau plăcerea? Și apoi pun un ecran peste dorința mea și acționez în numele dăruirii. Lucrând împotriva plăcerii, dintr-o dată încep să simt că este de 620 de ori mai multă plăcere din dăruire, decât din primire.

Întrebare: O persoană are abilitatea de a-și controla dorințele, pentru a putea face asemenea calcule?

Raspuns: Totul este făcut de către Lumina superioară! Nu trebuie să fim sofisticați. Singurul lucru este să nu fim timizi să încercăm să implementăm totul în grup, în mod corect și conștient.

Grupul este cel mai mare obstacol. O persoană nu vrea să se apropie de ceilalți. Nu își poate imagina că asta este ceea ce îi va da asemenea rezultate uluitoare.

Desigur, există oameni care sunt pregătiți să se conecteze, dar pentru ei asta este o conexiune pământeană. Conexiunea spirituală este, în mod practic, diferită pentru toată lumea.

Prin urmare, nimic nu este mai mult, mai puțin, mai bine sau mai rău. Toată lumea trebuie să treacă prin această etapă, unde, prin încleștarea dinților, ei lucrează într-un grup, încearcă să fie incluși în el, fac ceva și nu se sfiesc de activitățile grupului. Este efortul lor, în ciuda dorinței lor și care, în mod gradual, va da rezultate.

Din lectia de Cabala in limba rusa 5/13/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: