Creșterea egoismului determină evoluția

Întrebare: Care este motivul pentru care oamenii au pierdut legătura între ei, le este frică să se unească în familii și nu pot găsi un partener?

Răspuns: Egoismul. Nu există nicio altă forță care să contracareze toate intențiile și impulsurile noastre presupuse a fi bune. Doar egoismul nostru ne face să dorim mai mult decât alții, în ciuda altora, împotriva celorlalți. Nu putem face nimic în acest sens. Combaterea lui este inutilă.

Prin urmare, trebuie să știm cum să primim Forța Superioară pentru a echilibra egoismul. Aceasta este metoda de ridicare deasupra egoismului, care-ți permite să îl utilizezi în beneficiul tău și al celorlalți pentru a atinge nivelul Creatorului.

Întreaga noastră evoluție este creșterea egoismului din noi. De mii de ani, în fiecare zi, egoismul crește în umanitate din ce în ce mai mult.

Știința Cabala explică modul în care o putem aplica corect. În acest sens, suntem ajutați de Forța Superioară cea mai interioară, cea mai puternică, cea care controlează totul și ne învață cum să vedem, să evaluăm, să ne conectăm cu toți și să folosim corect puterea egoistă. Acționând astfel, practic ne schimbăm soarta.

Întrebare: Egoismul nostru, de fapt, crește odată cu evoluția?

Răspuns: Desigur! Creșterea egoismului este cea care determină evoluția.

Întrebare: Unde ne conduce asta?

Răspuns: Fie spre distrugere, fie pentru utilizarea corectă a egoismului.

Întrebare: Cum ne putem asigura că acest lucru nu duce la distrugerea noastră?

Răspuns: Totul este deja prevăzut în programul Naturii. Până la urmă, nu vom muri și nu vom dispărea. În ultima clipă, egoismul nostru se va transforma în opusul său. Va vedea, va simți – dar aceasta este chiar în ultima etapă – că dacă nu face acest pas, va pieri. Acest lucru îl va conduce în mod egotistic la acțiunea opusă, la o contradicție cu sine.

Din KabTv „Fundamentele Cabalei” 24/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed