Creșterea unui om nou

229Întrebare: Statisticile actuale arată că în viitorul apropiat un procent foarte mare din populație va fi șomer. Ce se va întâmpla dacă aceste mase de oameni nu știu despre scopul creaţiei?

Răspuns: Îi vom face să studieze. Când o persoană începe să învețe, să asculte, să vorbească și să discute despre subiectele explorării și stăpânirii următorului nivel superior al existenței cuiva, el aduce o mare corectare lumii.

Șapte miliarde de oameni nu au nevoie să muncească douăsprezece ore pe zi. O jumătate de miliard este suficient pentru a lucra pentru toți, pentru a ne hrăni etc.

Distribuirea uniformă a responsabilităților pentru un nivel rezonabil al întreținerii ar permite tuturor să fie hrăniți, îmbrăcați și să li se asigure condiții optime de viață. În restul timpului, să zicem cinci sau șase ore pe zi, se vor angaja în studiul personal interior prin intermediul televiziunii și al restului canalelor mass-media.

Este nevoie ca o persoană să se ridice cu adevărat la un nou grad. Adică, aceasta este treaba noastră, nu producem mărfuri inutile, ci ne ridicăm la nivelul eternității și perfecțiunii și devenim egali cu natura și conectați armonios cu ea.

Toată lumea trebuie să ia parte la asta. Acesta este motivul pentru care va fi atât de mult timp liber. O persoană este obligată să-și petreacă jumătate din orele de lucru pentru dezvoltarea spirituală interioară. Pentru a face acest lucru, trebuie să stabilim un sistem educațional masiv – virtual, cu normă întreagă, cu jumătate de normă, indiferent cum.

Este necesar ca o nouă persoană să fie educată, persoană care va deveni Adam, asemănătoare Creatorului.

[295221]
Din KabTV “Prim-plan. Acord de parteneriat” 4/7/10

One Comment

  1. At fi grozav si minunat

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: