Creșteți măreția Scopului

509Rabash, „Ce să cauți în Adunarea Prietenilor”: Astfel, discuțiile prietenilor despre măreția Creatorului trezesc o dorință și tânjire de a se anula în fața Creatorului, deoarece omul începe să simtă tânjire și dorință de a se uni cu EL.

Exact așa trebuie să acționăm: să vorbim mai des despre măreția Creatorului pentru că asta ne va face să dorim să ne conectăm cu El din ce în ce mai mult. Nu uita asta.

Întrebare: Cum să vorbești în grup despre măreția scopului, astfel încât să se audă?

Răspuns: Obligați-i pe toți să vorbească despre asta și să dedice timp pentru acest lucru în fiecare zi. Fiecare dintre voi să pregătească mai multe propoziții despre măreția scopului, pe care să le citească în fața tuturor. Acest lucru ar trebui să devină un obicei pentru tine.

Nu pot avea măreția corectă a scopului, doar ceea ce primesc de la prietenii mei. Oamenii se pot înșela când cred că au măreția scopului: „Desigur că îl respect pe Creator dacă El există undeva. Cu siguranță respect scopul!” Și așa mai departe.

Nu există așa ceva la o persoană! Este nefiresc.

Măreția reală a scopului, atingerea reală a Creatorului, se poate forma în fiecare dintre noi doar în grup.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/8/22, „Derivarea măreției scopului de la prieteni” Lecția 4

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed