Criza de energie—problema umanității nerezonabile

961.1Întrebare: Ca o consecință a pandemiei și, probabil, a mai multor motive globale, există o criză energetică în Europa, China și Asia. Are loc o creștere explozivă a prețurilor la cărbune, gaz și, într-o anumită măsură, la petrol. Mulți oameni spun că principala monedă a lumii este dolarul, dar, în realitate, este energia.

Care crezi că este viitorul energiei în ceea ce privește consumul uman?

Răspuns: Umanitatea se împinge singură într-un colț. Dacă noi suntem de vină pentru dezvoltarea tuturor tipurilor de consumatori de energie, atunci la ce ne putem aștepta? Bineînțeles, la o criză energetică.

În principiu, dacă ne uităm în mod rațional la cât de multă energie are nevoie lumea pentru a se hrăni, a se îmbrăca și a face tot ceea ce este necesar pentru o viață normală, liniștită și fără excese, atunci vom vedea că există o supraproducție uriașă de energie în lume și că nu trebuie să ne grăbim nicăieri și să facem nimic. Trebuie doar să înțelegem puțin acest lucru și să anulăm toate lucrurile inutile.

Haideți să dăm clic pe întrerupătoare și să verificăm de ce avem nevoie cu adevărat în viața noastră de consumatori de energie. Atunci vom înțelege că vom fi „în pozitiv” și nu trebuie să ne grăbim. Iar deficitul de energie pe care îl observăm dintr-o dată este pompat intenționat.

Așadar, nu cred că aceasta este o problemă pentru umanitate. Aceasta este o problemă a umanității nerezonabile. Dar totuși, va trebui să ajungem la o decizie rezonabilă.

Întrebare: Ce părere ai despre boom-ul global în ceea ce privește tranziția către energia verde?

Răspuns: Aceasta este doar politica „partidelor verzi” și a altora. Nu știu cine și cum. Nu e nimic în asta.

KabTV „Kabbalah Express” 19.10.21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed