Criza egoismului

182.02Comentariu: Binecunoscutul roman 1984 al lui George Orwell vorbește despre ideea utopică a comunismului în Rusia. Comuniștii nu au înțeles că este imposibil să schimbi natura umană și ca aceasta să domine gândurile oamenilor.

Răspunsul meu: Trebuie să spun că, Karl Marx și-a scris lucrările în conformitate cu principiile cabaliste, dar a fost înțeles greșit.

Mai întâi trebuie să ajungem la o astfel de stare în care extragem energie altruistă din natură și apoi ne putem reconstrui. Ne va fi profitabil, ne va fi bine.

Astăzi suntem într-o stare în care întreaga lume începe să descopere o criză universală în tot ceea ce face o persoană, adică o criză a egoismului. Ego-ul s-a epuizat singur. Nu mai am nimic de urmărit, nu vreau nimic. Vreau să uit de mine și să nu mă gândesc la nimic. Asta este! Aceasta este cea mai pașnică stare, deoarece umanitatea începe să simtă golul. Depresia ocupă primul loc în lume în ceea ce privește manifestarea ei.

Deci ce se întâmplă? Am ajuns într-o stare în care egoismul se sinucide iar noi încă mai trebuie să înțelegem încotro mergem. Familiile se despart. Teroarea înflorește. Vedem o încurcătură de contradicții. Omenirea se apropie de un fel de barieră. Prin urmare, este necesară o conștientizare absolută, deplină a răului egoismului nostru.

KabTV’s “Close up. Gena altruismului” 9/19/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: